Maailman kapein pyörätie

Tässä on mielestäni toimiva kannanotto pyöräilyn puolesta. Etenkin täällä Tampereella pyöräilijät ja jalankulkijat tuntuvat olevan jatkuvassa kinastelussa. Taisipa kesällä joku mies jopa tönäistä nuoren naisen pyörineen auton eteen. Nyt keskustellaan, että rakennettaisiin pyörätie pääkadulle eli Hämeenkadulle. Autoilijat eivät halua luovuttaa tilaa autokaistalta ja jalankulkijat haluavat pitää koko jalkakäytävän. Kuva on Hollannista.

Lähde: www.neatorama.com

Edellinen artikkeliEtch-A-Sketch digitaalikello
Seuraava artikkeliRolleiflex MiniDigi AF5.0: perinteistä kameraestetiikkaa digitaalisessa muodossa

1 KOMMENTTI

  1. Hyvinhän tuo kai muuten toimii, tosin ei välttämättä vasta-alkajien kohdalla. Lisäksi taitaapi olla päihtyneessä tilassa ajaville olla hengenvaarallinen, paha homma sinällään että siellä muistaakseni oli aikamoni päihde laillista ja yleisessä käytössä…

  2. Voi olla että kuvan ”pyörätie” on jäynä. Joku on vain maalannut polkupyörät ”pientareelle”.

  3. Itse saataisin pyöräillä vaikka mieluummin lain vastaisesti tuolla autojen seassa..

  4. Hyvää sarkasmia, mutta uppoaakohan toi ihmisiin vai yrittääköhän joku tosissaan vetää reunaa pitkin…

  5. Siis kyseessä on eräänlainen installaatio, jonka tarkoituksena on ottaa kantaa pyöräteiden puolesta. Jos vielä Tapereesta, niin täällä on mukavat pyöräpoliisit välillä kytiksellä ja sakkoja tulee 20 euroa jos ajaa väärässä paikassa.

  6. No voi jumalauta! Ei ne pyöräilijät ole ongelma! Eikä jalankulkijat! Vaan autoilijathan sitä tilaa vetää ihan järkyttäviä määriä. Ne saatanan läskit! Ja sit kukaan ei tajuu taaskaan syyttää niitä.

  7. Joo tollain pääs käymään kun määrättiin pojat maalaamaan pyörätien merkkejä talvella, silloin kun kanava oli vielä jäässä näytti pyötielle olevan reilusti tilaa mutta keväällä karmea totuus paljastui.

  8. Hollannissahan pyöräillään tunnetusti ja siellä käyneenä tuo meinaa polkupyörien parkkipaikkaa. Eli voi ihan vapaasti pyöräillä tuossa vasemmallakin. En suosittele noin kaupalla pyöräilemään. Mukulakivet kun ovat yllättäviä.