Pehmustettu katulampunjalka pelastaa kännykkäkansan päät

Briteistä kuuluu kummia. Tai ennemminkin tekstiviestitellään kummia. Itsekin olen joskus epähuomiossa törmännyt lampunjalkaan kadulla. Kyllä se vähän kirpaisee ja otsaan tulee kuhmu, mutta muistaapa sitten jatkossa katsella eteenpäin. Britanniassa on nyt päätetty kokeilla pylväiden pehmustamista, jotta kävellessä tekstaus -haavereilta säästyttäisiin.

Lähde: www.mobilemag.com

{democracy:105}
Edellinen artikkeliPuhallettava paahtoleipä, älä kysy miksi
Seuraava artikkeliUSB-monitoimilaite, jossa on kaikki

1 KOMMENTTI

  1. Kyllähän sitä on kerran tullut törmättyä 🙂

    Tosin ei kännykkä kädessä, vaan oluttölkkiä tyhjätessä. Myös huomattavalla motoriikan/havaintokyvyn heikentymisellä oli osansa.

  2. Bemareiden ovien ulkopintoihin myös tälläiset, tuossa muutama päivä sitten bemari tuli risteyksessä oikealta ja vaikka kuinka soitin torveani ei bemari kuski tuntunut huomaavan mitään. Tällä kertaa ehdin jarruttaa ennen törmäystä, mutta jos olisin myöhästynyt olisi se saattanut häiritä bemarikuskin puhelua. Pehmustetulla ovella ei puhelun keskyttämistä olisi tullut vaikka vähän olisinkin törmännyt.

  3. mä joskus thaimaassa törmäsin tolppaan ku tollasin niitä tytteleitä. jostain syystä niitä nauratti sitten kovasti… 😀

  4. Hieno maa, jossa opetetaan, ettei tarvitse liikkellä ollessa seurata liikennettä. Myös ihmiset voisi pehmustaa pään ulkopuoletakin, niin ei tarvitse niitäkään seurata.

  5. Kyllä on tullut törmättyä. Taisi kylläkin olla puomi. Katkesi siinä rytäkässä pari hammastakin.

  6. En ole tolppiin kovin tiheään kävellyt mutta kaupan liukuoviin tuon tuostakin 😛 Olen niille ilmeisesti jotakuinkin näkymätön kun ne aina menevät kiinni nenäni edestä..

  7. Kerran ajoin pyörällä tolppaan pahki 😀 katselin tyttöä toisella puolella katua

  8. Joo, törmäsin pienempänä kun olin niin keskittynyt Aku Ankan lukemiseen….Tuli kiva kuhmu.