ideablogi_lamppu.gif

Jos vastaus vähintään yhteen otsikossa esitetyistä kysymyksistä on kyllä, niin ideoitasi kaivataan sivujen uuteen Ideablogi -osioon! Mikäli et vielä tiedä, niin ideablogi on Hilavitkuttimen uusi, omiin projekteihin keskittyvä osio, joka löytyy osoitteesta www.hilavitkutin.com/ideablogi/

Projektien ja ideoiden lähettäjillä on maineen ohella mahdollisuus kerätä lahjakortteja e-ville.hk verkkokauppaan! Kun uusia kotimaisia ideoita on kertynyt blogiin vähintään 10, niin näistä parhaan omistaja palkitaan 45 Euron arvoisella lahjakortilla kyseiseen verkkokauppaan.

Omia ideoita voi lähettää mahdollisine kuvineen, piirustuksineen tai videoineen osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com

Kilpailu toteutetaan yhteistyössä e-ville.hk verkkokaupan kanssa.

Edellinen artikkeliToyota iQ tulee myyntiin loppuvuodesta
Seuraava artikkeliiMcruzer, henkilöille jotka kulkevat omia polkujaan ja haluavat iMacin mukaan