Pidempi nimetön vai pidempi etusormi?

Nyt kun Hitlerkin uskoi ehkä horoskooppeihin (tai joku luuli, että joku uskoi), niin otetaan tällainen siinä mielessä ajankohtainen aihe.

John Manning esittelee kirjassaan The Finger Book, mitä sormet kertovat meistä. Kirjan mukaan, jos sinulla on pidempi nimetön kuin etusormi ominaisuuksiisi kuuluvat seuraavat: Vähemmän neuroottinen luonne, etsii jännitystä, riskinottaja, agressiivisempi, rokkotaudit yleisiä, tulehdukset, musikaalisempi, useammin vasenkätinen, kestää kuluttavaa työtä paremmin, useammin autistinen, parempi juoksemaan keskipitkiä ja pitkiä matkoja, useammin hyperaktiivisia lapsina.

Jos taas etusormesi on pidempi, voit odottaa seuraavaa: Jos kyseessä on nainen, kodinhengettäriä, johtajia ja terveydenhuollon työntekijöitä. Usein neuroottisempia, Altis varhaiselle rintakasvaimelle, jos mies, useammin homoseksuaali, lapsena tunteellisempia, vähemmän huomionkipeitä, useammin allergioita, alttiimpi skitsofrenialle, loistavat verbaaliset lahjat.

omien tutkimusteni mukaan naisilla on useammin pidempi etusormi ja miehillä pidempi nimetön. Tosin tunnen myös poikkeuksia. Manningin tutkimuksista en tiedä, mutta olen usein kuullut sanottavan, että pidemmän etusormen omaava on käskevämpi luonne ja pidemmän nimettömän omistaja tyynempi. Tiedä häntä.

{democracy:104}
Edellinen artikkeliMaailman korkein lumiakka
Seuraava artikkeliJos Hämähäkkimies olisi drag queen…