Ilmoitamme ylpeänä, että Hilavitkutin.com on valittu ehdokkaaksi Suomen parhaat verkkosivut kilpailuun, kilpailemaan parhaan kotimaisen blogin tittelistä!

Myös sinä voit auttaa meitä pärjäämään kilpailussa sarjassa ”yleisön suosikit”. Auttaa voit yksinkertaisesti äänestämällä hilavitkutinta parhaaksi verkkosivuksi kilpailun kotisivujen kautta. Äänestyslomake löytyy tämän linkin takaa.

Sivuilta löytyvään lomakkeeseen täytetään yksinkertaisesti kilpailevan sivuston tunnuskoodi, joka hilavitkuttimen kohdalla on 1000915. Eli sitten vaan äänestämään ja auttamaan suosikkiblogiasi saavuttamaan parhaan kotimaisen blogin titteli! Myös äänestäjien kesken arvotaan palkintoja, joten myöskin kaikilla äänestäjillä on mahdollisuus voittaa!

Edellinen artikkeliAaltoenergialla kulkeva laiva
Seuraava artikkeliMaailman suurin uima-allas on Chilessä