Asuksen suosittu minikannettava Eee PC (jota odottelemme edelleenkin suomen markkinoille) ei pidä sisällään juurikaan liikkuvia osia. Oheisella ranskalaisella videolla testataankin minkälaista rääkkiä kyseinen laite sitten oikein kestää.

Edellinen artikkeliPizzalaatikko -aurinkouuni tee-se-itse
Seuraava artikkeliAjan kuluksi photoshopattu tummaihoinen Wolverine

1 KOMMENTTI

 1. Mitä paskaa? simpura tuo mitään testiä edes ollu.Jos tuo oli järkevä testi niin mun 22 tuumanen laajakuva kestäis kokeilla haulikon kuvioo. Simpura minä olisin laittanu ton läppärin jään alle ja heitelly sitä ni ois selvinny että mitä se kestää.

 2. Eh, olisikohan oma läppis. Ei välttämättä halua kokeilla, mitä se [i]ei[/i] kestä. Sitä paitsi, sisuskalujahan tuossa kai testataan?

 3. Suurin osa kannettavista ei kestäisi edes tuota rääkkiä. Kansi auki pudottaminen on yleensä melko kohtalokas operaatio

 4. Näkisin että tuossa läppärissä heikoin komponentti on näyttö. Kun se kerran saa pahan iskun ni sitten se on finito ja tuon läppärin keveys pienentää mahdollisuuksia kyseisen hazardin sattumiseen. Ainakin tämä video osoitti ettei tuota läppäriä saa pikkuvahingoilla palasiksi ja että kyseessä on ihan laatutuote.

 5. ärsyttävän insinöörimäinen testi, olisi mielummin rokkistaratyyliin kussut kannettavan päälle ja riehunut sen kanssa, olisi ollut hauskempaa katsottavaa ja takuuvarmasti rokimpi testi!

 6. Ei näin 😀 Oma ThinkPadikin kestää moisen ja sisällä ties mitä liikkuvaa osaa

 7. Aivan naurettava video, jostain jakkaralta puottaa läppärin. Minusta tuo on tuotteelle ku tuotteelle perusominaisuus et se tuon verran kestää. Ois viskannu noita rappusia alas oikeen tunteella ja jos ois sen jälkeen pelannu niin ois jotain ihmeellistäki ollu. Nyt voi olla taas illan rauhassa 😉

 8. Tietokone.fi blogissa testattiin Panasonic ToughBookin kestävyytä laittamalla se sprinklerin alle, ja ajelemalla kannettava semmoisen mönkijäntapaisen roadsterin takapaksissa. Hyvin kesti, toisin kuin muutama heikompi kilpailijansa Delliltä ja joltain toiselta…

  Harmi tosiaan, ettei viitsinyt vesitestiä tehdä… (Vai tekikö? kelailin osan videosta)

 9. Ei thny vesitestii. Minusta ihan kelpo läppäri, kun noin paljon kestää. Hewletit ei tollaasta kestääs ainakaan. Ja niin kuin Sammakkomies jo kertoi, että tarkoitus oli kokeilla normaalia käyttöä, kuten, joskushan kannettava voi tipahtaa tuolilta tai pöydältä. Harva kone tota olis kestäny!