Nokia Morph - nanoteknologiaan perustuva muuntuva matkapuhelinkonsepti

Nokia on yhteistyössä Cambridgen yliopiston kanssa kehittänyt tulevaisuuden matkapuhelinkonseptin nimeltään Morph, joka joka esittelee mahdollisuuksia, mitä matkapuhelin voi tulevaisuudessa olla.

Tulevaisuuden matkapuhelin voi Morph -konsepti mukaan olla valmistettu taipuvasta ja läpinäkyvästä elektroniikasta, jonka ansiosta laite on mahdollista taivutella käyttökohteen mukaan soveltuvaan muotoon ja ulkoasuun. Nanoteknologian ansiosta tulevaisuuden matkapuhelimen pinta voi olla itse puhdistuvaa materiaalia. Nanoteknologian ansiosta koko puhelimen pinta voi myöskin toimia aurinkokennona, joka pitää puhelimen kehittyneet ja pienikokoiset akut aina latingissa. Morph konseptin mukaan matkapuhelin voisi myös pitää sisällään ympäristöstään tietoa kerääviä sensoreja, jotka auttavat käyttäjäänsä suojautumaan saasteilta ja haitallisilta aineilta.

Puhelinkonsepti on näytillä New Yorkissa modernin taiteen museo MoMA:ssa toukokuun 12. päivä asti, osana ”Design and the Elastic Mind” nimistä näyttelyä.

Katso myös Nokia Morph matkapuhelinkonseptia esittelevä video!

Lähde: Nokia.com

Edellinen artikkeliTappava zipposytkäri onkin pistooli
Seuraava artikkeliAjatuksen voimalla toimiva Emotiv -peliohjain saapuu kauppoihin loppuvuodesta