Singaporelainen kylpylä tarjoaa kalojen suorittamaa jalkahoitoa

Tällaisen tavallisen toimistorotan jalat, jotka suurimman ojan ajastaan muhivat umpikengissä, keräävät pinnalleen ajan myötä kuollutta ihoa, joka pahimmillaan muodostuva ikäviksi kovettumiksi. Singaporessa sijaitseva Sentosa kylpylä tarjoaa ongelmaan varsin omalaatuista hoitometodia. Hoitometodi nimeltään ”Fish pool dip”, eli kala-allas dippi tarkoittaa hoitoa, jossa jalkoja liotetaan altaassa, joka on täynnä ns. turkkilaisia kylpyläkaloja. Hoidon aikana altaassa uiskentelevat kalat näykkivät täällä uitettuja jalkoja, poistaen samalla jalkojen pinnalta kuollutta ihoa.

Hintaa kalajalkahoidolla on kokonaisuudesta riippuen 35 tai 50 Dollaria. Varmasti kutkuttava kokemus.

Kautta: www.popgadget.net

Edellinen artikkeliATC2K Waterproof Action Camera, tarpeellinen hankinta pyöräkikkailijoille
Seuraava artikkeliElonex One – uusin kilpailija halpiskannettavien markkinoille

1 KOMMENTTI

 1. Jaahas taas on halvemmalla päästy kun pulahdettuani vesijärven puhtaisiin vesiin käyn polvilleni hiekkarannalle drinksuani juomaan ja samalla ahvenen poikaset näykkivät jalkojani ja saattaa siellä muutama särkikin olla. Ei tässä tarvitse itseään kipeäksi maksaa että pääsee kalojen puhdistettavaksi kun kotimaassammekin pääsee omavaraisesti saman asian toimittamaan.
  Ps. kossu ja whiskykin on halvempaa omasta pullosta nakella huiviin.

 2. Kyllä lähtee kovettumat kun kippaa rantaan (tai miksei altaaseenkin) johonkin kohti säkillisen hiekoitussepeliä ja kävelee siinä edestakaisin..

 3. nuo olisivat hyviä uimahalliin tai kylpylään niin ne uidessa putsaisi koko vartalon. toisaalta vesi likaantuisi ja se pitäisi puhdistaa aika useasti, ja voisihan siellä kierrättää järvi vettäkin.

 4. Aik kallista jos tosiaan 35-50$. Hintaan pitäis sitten myös kuulua nuo kalat paistettuna ranskalaisilla.

  btw, typo: ”suurimman ojan ajastaan”

 5. Mieluummin kyllä antaisin kinttuni noille fisuille kuin möngertäville kärpäsenaluille…

 6. itse asiassa tuo on aika siisti juttu. itse asun kiinassa ja taalla noita kaloja loytyy lahes jokaisesta kylpylasta. hinta ei tosin ole lahellakaan tuossa mainittua, sen lisaksi sinne ammeeseen mennaan kylla kokonaan eika vain jalkoja uittamaan.

 7. ainakin aasian vesistöissä saat tuon ks. käsittelyn ihan ilmaiseksi näiltä Cleaner Wrasse nimisiltä kaloilta, ensimmäistä kertaa koettuna aika outoa mutta niihin kyllä tottuu nopeasti, eli ne ”puhdistavat” eli syövät sulta vaikka auringossa palaneen ihon pois jos on alkanut kesimään..

 8. Japanissa tuon hoidon toimittavat kalat tunnetaan nimellä Dr. Fish. Löytyy useimmista suurista kylpylöistä tai kauneusklinikoilta..

 9. Höh. Ihan tavalliset lehtikalat tekivät omassa akvaariossani saman jutun kun vain tuikkasi kätensä veden alle.
  Tuntui muuten kalojen näykkiminen *todella* erikoiselta…!

 10. Mistähän tuollaisen hoidon sais turkissa? Tietääkö kukaan? Olen lähdössä sinne lomamatkalle.