Casulo: kaikki kalusteet yhdessä laatikossa

Vaikea uskoa, että tästä 80 cm x 120 cm laatikosta kaksi henkilöä kokoaa ilman työkaluja kokonaisen huoneen kalustuksen kymmenessä minuutissa. Casulo-konseptin suunnittelijoina on Marcel Krings ja Sebastian Mühlhäuse. Laatikosta löytyy kaappi, työpöytä, penkki korkeudensäädöllä ja kaksi ilman korkeuden säätöä, kuusikerroksinen kirjahylly sekä sänky ja patja. Kaikki voidaan myös pakata takaisin ja laatikko voidaan siirtää kahden ihmisen toimesta.

Tällä hetkellä Casulo etsii valmistajaa sekä jälleenmyyjää. Kenties joku kiinnostuu. Tässä on ainakin ekologista pakkaamista ja mahdoillisimman vähän hukkamateriaalia.

Video kokoamisesta:

Lähde: www.mein-casulo.de

Edellinen artikkeliTaskulamppu, joka saa osoitettavan oksentamaan
Seuraava artikkeliThe Backyard Drive-in, siirrettävä valkokangas

1 KOMMENTTI

  1. Tuo pitää kyllä ehdottomasti saada tuotantoon. Tulisi olemaan suuri hitti opiskelijoiden keskuudessa. Koko peruskalusto kunnollista työtuolia (pakollinen ostos, jos käyttää vähänkään enemmän tietokonetta) lukuunottamatta yhdessä näppärästi siirreltävässä paketissa. Haluu tuollaisen

  2. Soluun varmasti erinomainen ratkaisu. Tosin sänky oli hieman pienehkö, enkä usko patjankaan olevan selälle kovinkaan mukava, mutta kyllä kulkisi kaikki tarvittava helposti ja nopeasti aina mukana.

  3. Vaikutti todella hyvältä videon perusteella. Jos hinta vain saadaan kohtuulliseksi, näkisin tuon erinnomaisena vaihtoehtona ainakin opiskelijoille. Pienessä kämpässä tilaa voi tarvita joskus väliaikaisesti enemmän ja tuollahan se hoituisi.

  4. Mutta kuinka helppoa tuota on enää kasata samaan boksiin? Itse en ainakaan videon perusteella tai kerran purkaneena varmaan heti muistaisi miten mikäkin tulee mihinkin ja missä järjestyksessä.