The Yuno PC on PC-muki

Jason Farsai on suunnitellut tämän Yuno PC -niminen tietokonekonseptin. Ideana on yhdistää kosketusnäyttö-tietokone kahvimukiin. Mukiin voidaan sitten ohjelmoida yksilölliset ominaisuudet. Pörssikurssit, sää, ruuhkat ym. voidaan hakea webistä mukin näytölle. Oma kuva on tietysti näytönsäästäjänä. Ovelaa, mutta epäilen, että tämä jää konseptin asteelle.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliBanaanilla potkua autoon
Seuraava artikkeliKaksi vuotta intohimoa?

1 KOMMENTTI

 1. integraatio asteen noustessa saadaan tuon mukin pohjaan mahtumaan se ”PC” ja taipuvien OLED näyttöjen kehittyessä saadaan se näyttökin toimimaan kaarevalla pinnalla. voi ollakkin että toteutuu joskus 20 vuoden päästä, silloin tuon mukin hintakin voi olla ns. ”järkevällä” tasolla kun tietokoneet ja kännykät on hinnoiltaan puoli-ilmaisia.

  tai jos ei sitten kuitenkaan…

 2. Pörzi: Mihin sitä tehoa tarvittaisiin? Jos tarkoitus on toimia lähinnä informatiivisena mukina, sää, kurssit summuut ei paljoa tehoa kaipaa. Tuskin mitää Crysis-mukia kukaan tarvitsee.

  Vate: Esim. kunnon tiivisteet koneelle ja erillinen pöntöstä irroitettava kahvikuppiosa minkä voi irroittaa ja konepestä tms. 😛

 3. No eikös se näyttö voi ottaa virtansa siitä lämmöstä?

  toivottavasti ei ole windows pohjainen.. ”oletko aivan varma että haluat juoda?”

 4. Kyllähän nuo taipuvat epaperinäytöt ovat jo siinä mallissa että niiden puolesta konsepti voisi ollakkin aivan kelvollinen. Toisaalta lämpö ei ole komponenttien paras ystävä joten normaalikokoiseen mukiin tuskin jäisi liikaa tilaa kahville kun siihen ahtaisi näytön ja vielä koneen.

 5. rannekelloon saa ”tietokoneen” miksei tuohon mahtuisi? näyttöjä saisi jo hankittua… joten ainut ongelma ilmeisesti että kahvin saisi nauttia lämpimänä ei kuumana