lounger_nojatuoli.jpg

Tämä magneettityynyjen päällä levitoiva lepotuoli on suunnittelijansa Keith Dixon mukaan saanut inspiraationsa Tähtien sodasta tutusta aavikkokiiturista. Tyylikkään näköinen läpinäkyvästä muovista valmistettu ”levitaatiotuoli” sopii varmasti kuitenkin mainiosti minkä tahansa futuristiseen tyyliin sisustetun asunnon laiskanlinnaksi.

Levitoiva magneetituoli saa inspiraationsa Tähtien sodan kiitureista
Tähtien sodasta tuttu alkuperäinen aavikkokiituri

Tämä Lounger niminen magneettituoli levitoi noin 30 senttimetrin korkeudella kestomagneettien luoman maneettikentän päällä. Tuolia tullaan valmistamaan 2000 kappaleen erä, joista ensimmäiset saapuvat kauppojen hyllyille Brittein saarille Maaliskuussa 5875 Punnan hintaan.

Lähde: www.krunker.com

Edellinen artikkeliMaustepistooli laukoo makua ruokaan
Seuraava artikkeliKännykkäriipuksen kokoinen aurinkokennolaturi

1 KOMMENTTI

  1. Aika ovela keksintö. Millaisetkohan pitää olla lattiat että levitoi, ei taida metallia sisältävä maali riittää

  2. ”Aika ovela keksintö. Millaisetkohan pitää olla lattiat että levitoi, ei taida metallia sisältävä maali riittää” ei tarvitse maalia, jos opettelet käyttämään silmiäsi näyet alla magneetit jotka pitää ilmassa, en suosittele että poistut talostasi ilman kypärää,

  3. Samalla tekniikalla (ainakin suunnilleen) on toteutettu myös leijuva sänky joka esiteltiin hilavitkuttimessa pari vuotta sitten.. Parempi muuten istuutua rauhallisesti tai tuo lentää magneettien päältä ja raapii alas tullessaan parkettiin puolen sentin syvyiset railot..

  4. heikkinen; näyttää siltä että sen estämiseksi tuohon on rakennettu paikallaanpitorakenne. Nuo käsinojien tolpat näyttävät menevän istuinosan sivuista läpi, mikä estää istuinta tipahtamasta ulos magneettikentästä.

    Mutta joo, aika turha vimpula. Eivät nuo magneetit mitenkään tuolin mukavuutta parane, ja sattuu olemaan magneettisia metalliesineitä taskussa niin voi jämähtää tuoliin kiinni aika napakasti. Luottokortit eivät kai sentään kuitenkaan tyhjene, sitähän taidettiin testata Myytinmurtajissa…

  5. Aika hauska idea, ulkonäkönsä puolesta tuo ei kyllä sopisi ainakaan omaan kotiini.