Blow-up Mouse puhalletaan muotoonsa

Suunnittelijoilta Bongkun Shin, Heungkyo Seo, Jiwoong Hwang ja Wooteik Lim putkahti tällainen konsepti: Blow-up Mouse -hiiri, joka täytetään ilmalla käytön ajaksi. Sitten kun ei tarvita, hiiri tyhjennetään ja siinä on ainoastaan pieni piirilevy, joten se mahtuu vaikkapa läppärin kannen väliin. Kenties joskus kaupassa, nyt vasta ideana.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeli8-Bit Dynamic Life Shirt näyttää sydänenergiat
Seuraava artikkelitpod tekee teen hauduttamisesta veneilyä

1 KOMMENTTI

  1. Olen muutamia erilasia läppäreitä käyttänyt ja niihin menee muutama paperiarkki kyllä väliin, mutta tuskin tuollainen.

  2. ja käyttömukavuus? jos haluaa matkala käytää konetta siihen on tuo touch padi…jos haluaa pelata niin ei se kyllä tuolla hiirelläkään onnistu.

  3. Mun mielestä padi on ihan hirvee käyttää, tommonen oikean hiiren kokonen hiiri se olla pitää. Vaan semmostakun ei jaksa taskussa roudailla. Loistava konsepti.

  4. jep, voi toimia kunhan muotoilu saadaan kohdilleen, liian pyöreät muodot ei tee hyvää, mutta vasta prototyyppi vaiheessa joten eiköhän vielä muodot muutu.

  5. Whiskyllä täyttäisin tuon pussukan jottei pääsis jano yllättämään kesken FlatOutin pelaamisen.

  6. Tuon kun mätkäset kannenväliin niin on näyttö rikki, tai vähintään ikävät painaumatö. Yleensä kun näppäimistökin jo osuu näyttöön kannen ollessa kiinni ja siitä parin vuoden käytön jälkeen on pienet näppäimistön jäljet näytössä.