Moldable Mouse on muovailuhiirikonsepti

Mikäs sen nerokkaampaa kuin tehdä jokaiselle hiirenkäyttäjälle henkilökohtaisesti ergonomisesti suunniteltu hiiri. Ja vielä sitäkin parempi ajatus on mielestäni tämä kevyestä muovailusavesta tehty hiiri, jossa nailoni ja polyuretaani ovat pintamateriaalina. Käyttäjä voi muovailla itselleen juuri sopivan mallisen hiiren. Toimii myös stressileluna. Nyt konseptina, kenties joskus kaupan hyllyllä.

Lähde: www.red-dot.sg

Edellinen artikkeliPitapocket on pitaleipäkukkaro
Seuraava artikkeliEKS Otus – kotimainen digitaalinen DJ-kontrolleri

1 KOMMENTTI

  1. Olisi kyllä itseni mieleen tuollainen hiiri. Kunhan muotoiltava aine vain olisi riittävän jäykkää eittei kovin helposti menettäisi muotoaan, mutta se tuskin olisi ongelma.

    Aivan loistava idea mielestäni.

  2. Joo, loistava. Itselläni oli ongelma löytää omaan käteen sopiva pelihiiri. Toi ois tosiaa kiva jos ei lampun kuumuudessa kuitenkaan sulais…

  3. muah sitten onkin hienoo kun tunnin muavunnut sitä sopivaksi ja ei pelit suju ja puristaa sen kasaan 🙂 kaiken kaikkiaan hieno idea, jos saisi silleen että jollain konstilla (nappia painamalla?) tuo päällys muutuisu löysäksi/kovaksi.

  4. No tuollaisen voi tehdä tavallisellekki hiirelle helposti itse, kuumailmapuhaltimella hieman lämmittää hiiren muovikuorta ja hanska kädessä puristaa sen mihin muotoon haluaa, toimii!!

  5. Red dot -voittaja näköjään 🙂 Hitecnomanin kommenttiin vielä, että minä ainakin ymmärsin, että hiiri on elastista materiaalia joka muovautuu koko ajan – ei siis ihan sama asia kuin kuumailmapuhallin ja perushiiri.
    Vai ymmärsinköhän väärin?..