Myös Hilavitkuttimen sivuilla on viime aikoina käyty kiivasta keskustelua Apple Macintosh tietokoneista, näiden hyvistä ja huonoista ominaisuuksista, sekä näiden tyypillisistä käyttäjistä. Jopa Mäkkikultiksi kutsuttu ilmiö on nyt herättänyt myös elokuvantekijöiden kiinnostuksen. Tuloksena on syntynyt dokumenttielokuva nimeltään MacHeads, joka lupaa pureutua syvälle teeman sisälle ja kertoa, mistä kaikesta oikein lopulta on kysymys. Tässä siis traileri tulossa olevasta leffasta. Oli sitten mielipide ilmiötä kohtaan mikä tahansa, niin kiinnostavalta pätkältä vaikuttaa.

Edellinen artikkeliOmalaatuinen muistolaatta
Seuraava artikkeliTop 10 elokuvissa käytettyä asetta

1 KOMMENTTI

  1. Näyttää enemmän televisio-ohjelmalta- tai reportaasilta puhuvine päineen, kuin dokumenttielokuvalta.

  2. Koskakohan tulee NixHeads?
    Saas nähdä tuleeko kyseistä pätkää suomen leffateattereihin.

  3. Jotenkin vähän turhauttava idea dokumenttielokuvaksi. Ja vaikka mac on erittäin hyvä, ei sitä tarvitse ylistää niin jumalalliseksi. Ku yks kaveri tossa silitteli omaa konettaan. -_- huoh.

  4. Milloinkohan sitten mikrösöfth päättää kopioida idean ja tehdä kokoperheen elokuvan wintoosasta.. palkkaamalla picsarin ja georgelucasin + pari kuumakallea vindieselin ja 007:kan ylistääkseen wintoosan taistelua aplea vastaan kunniasta, suosiosta ”trillerisistä” vaarallisista markkinoista pörssin käydessä reunalla jossa wintoosa ei jumittele vaan sudittelee katujapitkin, ampuu mäiskii omenaa ja omenan käyttäjiä ruotuun .

  5. Huh huh, joillain ihmisillä on liikaa aikaa. Sairasta meininkiä. No, what do you expect kun jenkkilästä on taas kysymys.