Taas on kyselyn aika, mutta tarkastellaan ensin viime kyselyn tuloksia! Vastauksia saapui 1102 kappaletta. Jopa 93 prosenttia äänestäneistä uskoo, että luonnonmullistusten määrä pysyy samana tai kasvaa tänä vuonna 2008. Se on aika paljon. Valoisampaa tulevaisuutta ei siis kovinkaan monen uudenvuodentinassa näkynyt. Noin niin kuin ympäristökatastrofimielessä. Toivotaan kuitenkin parasta ja yritetään vaikka kierrättää, jossei muuta voida. Eikös. Kuinka käy luonnonmullistusten määrän suhteen vuonna 2008:

  • 22% – Kasvaa radikaalisti
  • 44% – Kasvaa hillitysti
  • 27% – Pysyy samana
  • 4% – Vähenee hillitysti
  • 3% – Vähenee radikaalisti

Viikkokysely: Käytätkö muuta kuin omaa langatonta verkkoa?

Paljon on ollut puhetta wi-fistä ja langattomasta verkosta. Ja siitä, kuinka Internettiin pääsee naapurin tai muun omistajan suojaamattoman verkon kautta ilmaiseksi. Nopean Googletuksen perusteella ainakin joissain tietolähteissä mainittiin lupaa kysymättä toisen verkon käyttäminen laittomaksi. Kyselläänkin teidän suhtautumisesta asiaan:

{democracy:87}
Edellinen artikkeliShelving Chair on uudenlainen pinottava tuoli
Seuraava artikkeliApple MacBook Air – maailman ohuin kannettava tietokone