Asus Eee PC tulossa kauppoihin joulukuussa

Asus ilmoitti eilen, että tämän huippusuositun Asus Eee PC minitietokoneen toimitusten alkaminen suomeen siirtyi vuoden toiselle neljännekselle. Alun perin konetta lupailtiin kauppoihin pohjolaan jo jouluksia, mutta tietokoneen suosion ollessa huippulukemissa, ei Asuksella riitä resursseja toimittaa koneita uusille markkina-alueille alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Ei siis valitettavasti auta muuta, kuin odotella.

Edellinen artikkeliYhdestä metallilevystä taiteltava laserleikattu kirjahylly
Seuraava artikkeliBrittiläiset vangit saamassa vapautta vastaan liikkeitä seuraavan mikrosiru-implantin

1 KOMMENTTI

  1. Ei taida sakemanninäppiksessä olla kaikkea hyödyllistä, esim. å :ta, hehe.

    Tosin hintaakin on huntilla vähemmän kuin verkkokauppa.comissa. On kallis kirjain se å.

  2. Koskahan 8G mallit tulee kaupan, vaikka nopea tuo ilmeisesti on flasheineen ddrkakkosineen, lisää ramia saisi olla. Ja kuten jurpo tuumasi niin taitaa amazon.den versio olla mieluisampi, verkkokaupan veloittaessa 100 euroa extraa yhdestä näppäimestä, jota ei tule paljon koskaan käytettyä.

  3. Verkkokauppa.com ei vielä tiedä eeePC:n suomiversion hintaa. Importattua 4G UK-versiota myivät 399€ hintaan, veikkaisin että 4G eeePC tulee maksamaan Suomessa joko 299€ tai 309€. Asus tulee häviämään reilusti rahaa kapasitettiongelmiensa takia, Acer on jo ilmoittanut tuovansa kilpailevan laitteen markkinoille Q1 lopussa / Q2 alussa.