Sonyn 27” OLED TV -prototyyppi

Sony on esitelyt CES2008 messuilla kuvan 27-tuumaisen OLED TV -prototyypin. Ubergizmo-blogin tietoonsa saamat huhut tietävät kertoa, että parin vuoden päästä näitä myydään kaupoissa. Nyt nähty kuvanlaatu on kuulemma melko vakuuttava, joten odottakaapa pari vuotta ennen kuin investoitte taulu-tv:seen!

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliGizmodo kujeili TV-B-Gone laitteen kanssa CES-messuilla
Seuraava artikkeliR. K. Milholland -lainaus

1 KOMMENTTI

  1. Saattaapi olla kohtuullisen hintavia sillon kun tulevat kauppoihin, että saa odottaa enemmänkin kuin 2 vuotta että saa tuollaisen hyvään hintaan. Eli heti vaan LCD kaupoille jos on telkkarille tarvetta, eikä mitään turhia odottelemisia.

  2. LCD näytöt on täyttä paskaa. Minulla kulunut LCD näyttö jo kolmessa vuodessa aika pahasti(haamukuva). Suosittelen mielummin ostamaan tuon OLEDin kun tulloovat. Sitäpaitsi ne on 3mm.1cm paksusia. taipuisia jotkut mallit.

  3. @Morkkeriöl

    Sinulla taitaa olla TN-tekniikalla tehty näyttö? Ne ovatkin kuraa.

  4. jee. sitten, kun oledeja saa 42-tuumaisina, full hd:na, alle 2000-euroisina, niin ostan. eli nykyisellä on pärjättävä vielä 6-8 vuotta..

  5. joo itsekkin olen tehnyt periaate päätöksen että nykyinen 42″ plasma (joka on aivan loistava ollut kuluneiden 3,5 vuoden aikana!) vaihtuu tuollaiseen 42″ fullHD OLED näyttöön sitten kun tulevat markkinoille ja hinnat laskee kohtuulliselle tasolle.

    LCD / TFT tekniikalla tehdyt telkkarit on mielestäni *askaa, vaikka plasmassa muita vikoja mukamas onkin niin kyllä värien kirkkaus, haamukuvattomuus ja 180 asteen katselukulma on olleet aivan loistavia. Ei oo kuvaa palanut kiinni vaikka pleikkariakin on tullut tahkottua.