Dumb-bell -puhdistuaine -pullokonsepti

Tommaso Ceschi ja Francesca del Vigo Italiasta ovat suunnitelleet uudelleen yleispuhdistusaineen pullon muodon. Mr. Clean -pullon kuvassahan on totutusti ollut kuva kaljusta bodarista. Nyt tilalla on pullolla bodaava nainen. Pullot voisi myös kierrättää ja käyttää voimailuun.

Lähde: www.designboom.com

Edellinen artikkeliVaihda julkkisten kasvot -sovellus
Seuraava artikkeliKello pitkälle edenneille matematiikan harrastajille

1 KOMMENTTI

  1. Käteen sopiva pullo, kuten ulostelääke mainoksessa aikoinaan hehkutettiin..

  2. Itse olen nähnyt tuon muotoisia juomapulloja. Kaverilla oli joskus urheilukanavan logolla varustettu juomapullo-käsipaino.

  3. Hitsin hyvä keksintö, jo vuosien ajan olen aamuvoimistelluissani käyttänyt vedellä täytettyjä coca-cola pulloja jotka ovat muuten hyviä paitsi että ne hajoavat kun lipsuvat käsistä irti. Nämä eivät pääse lipsumaan kun on kerta noin hyvin kouraan sopivat. Onhan korkki riittävän iso että putelit voi voimien kasvaessa täyttää lyijyhauleilla ?

  4. Mainio keksintö. Tuossa pitäisi ottaa huomioon, että paino jakautuu molemmille puolille tasaisesti, jotta punttien nostelu olisi ergonomisesti tasaisesti rasittavaa. Ainakin kuvan perusteella pullon yläpuolelle jää enemmän tyhjää korkkivirityksestä johtuen.

  5. Aika nolosti eksynyt mainokseen kirjoitusvirhe. Strenght –> strength.

    Hmm, jos pullolla bodaava nainen on edelleen ”Mr. Clean” eli Herra Puhdas, niin mitähän muita aineita hän mahtaa käyttää? 🙂