Dell Crystal - 22 tuumainen tietokonenäyttö uudella tyylillä

Mikäli kaipaat tietokoneen näytölle uutta tyylikästä designiä, niin tietokonevalmistaja Dellilla saattaisia olla nyt sopivaa tarjottavaa. Dell Crystal -tietokonemonitorin prototyyppiä on ehditty jo esittelemään useilla eri messuilla, ja nyt valmistaja on vihdoin julkistanut designluomuksesta myös kaupallisen mallin.

Kauniin ulkokuoren lisäksi lasilevyn taakse rakennettu monitori on varustettu myös varsin pätevillä ominaisuuksilla. 1680×1050 resoluution tarkkuuteen kykenevän LCD monitorin vasteaika 2ms ja tämän kontrasti 2000:1. Monitori pitää pitää sisällään myös yhdysrakenteisen 2 megapikselin webbikameran sekä kaiuttimet. Liitäntäpuolelta löytyy DVI, HDMI ja DisplayPort. Monitoria on saatavilla heti Dellin Jenkkilän verkkokaupasta hintaan $1199.

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliTee-se-itse lintulauta Pringles purkista ja sardiinipurkista
Seuraava artikkeliJaa musiikkisi jopa viiden kaverin kanssa Belkin RockStar -kuulokehubin avulla

1 KOMMENTTI

 1. Mitäs hölynpölyä gaamu suotaa?
  Tuohan on kerrassaan mahtavan näköinen!
  Tulispa Suomeenkin joskus myyntiin, ja vähän halvemmalla.

 2. Jos sais suomesta ja olis halvempi, ni vois hommata tietokonepöytää koristamaan.

 3. Tuli mielee mullekin tuo janizzin linkki.. Mielestäni tuo on erittäin nätti, mutta samalla pitäisi modernisoida kyllä koko muukin sisustus, kun muuten ei oikein sovi tähän luukkuun..

 4. Artikkeliin mahdutettiin mielestäni aivan häikäilemättömän paljon kirjoitusvirheitä. Yhdyn gaamuun: ”Erittäin ruma ja vieläpä pirun kalliskin.”

 5. Makuasiostahan on melkoisen turha kiistellä, mutta eipä tuo monitori minunkaan silmää juuri miellytä. Ei se ihan kauhea ole, mutta itseäni miellyttäisi enemmän ihan pelkistetty paneeli jossa ei olisi näkyviä reunoja paneelin reunoilla lainkaan tai vain millin tai kahden levyiset reunat korkeintaan. Kumma ettei sellaisia monitoreita juurikaan ole. Liekö sitten liian kallista valmistaa tai liian epäkäytännöllistä.

  Vielä kun lätkäistään tuollainen mieletön lasinpalanen monitorin päälle niin ei siitä kyllä monitori ainakaan kaunistu. Heti olisi paremman näköinen jos näytön rumat mustat reunat olisivat kokonaan jätetty pois tai ne olisivat vain millin, kahden levyiset.

 6. Vaikken Apple-fani olekkaan niin omaa silmää miellyttää enemmän vaikka tälläinen näyttö http://www.verkkokauppa.com/productimages/orig/23617_01.jpg Ohuet reunat ja pelkistetty muotoilu. Toimii muuten hyvin Windowsinkin kanssa 🙂 Itsellä on tuollainen 20″:na ja on pirun hieno. Ei tuokaan edullinen ole, muttei nyt noin kalliskaan.

  Saisi toi Applen näyttökin olla ohuempi ja pienemmillä reunoilla. Tähän kuitenkin saadaan vastaus Oled-näyttöjen avulla. Sony on jo saanut Japanin markkinoille ensimmäiset Oled-näytöt. Paksuutta on 3mm ja 11″. Ei tuonkaan desing iske omaan silmään. Kunhan saavat yli 20″ Olede:a markkinoille niin siinä on pakko-ostos.