Luonto se on kyllä kaunis.

Edellinen artikkeliHommin-design -roskapussinpidike
Seuraava artikkeliReaaliaikaista 3d-mallinnusta PS3:een?

1 KOMMENTTI

  1. Maailmanloppu tulee, ja ihmisten täytyisikin toivottaa toisilleen onnellista viimeistä vuotta. Tutkimuksissani on paljastunut kaikkien kuivamuonieni päiväyksen päättyvän vuosiin 2008-2010 joten miksi siis tarvitsisi ruoan säilyäkkään tätä pidempään kun maailma tuhoutuu, onkin parempi muuttaa Austraaliaan jotta edes viimeisinä vuosinaan saa nautiskella auringonpaisteesta.

  2. Marko puhuu vain asiaa. Olemme auringonlaskun sukupolvi. Täällä vain ihannoidaan kulutusta ja uusia vempeleitä vaikka kaikki on menossa päin helvettiä.

    (Eikä ne ”ekologiset” bio- vaihtoehdot auta mitään.)

  3. Etkö sinä, -, muka ole vielä huomannut itse tätä valtaisaa salaliittoa, jonka maailman hallitukset ovat pistäneet pystyyn usan johdolla ummistaakseen silmämme pelottavalta todellisuudelta?

  4. äääh urpot ilmaston lämpenimen tulis vaikkei ihmine tekiskää mitää se o tullu ennenki ja tulee aina tulemaan 😀 ja totta ne fucking bio menopelit o iha paskaa onggelmana o usa ja kiina jotka ei lähe ympäristöä suojeleviin projekteihin messii kaikki teollisuus jätteet vesistöjen saastumine jne.. ne o on niitä oikeita syitä mihi pitäs vaikuttaa 😀 ja se että sä ajelet sähkö mopolla ja paskot bio pussii ja polttelet jotai eko kynnttilöit o iha saishee yks ihmine ei pysty vaikutaa tälläsii asioihi voi vaa kantaa kortensa kekoo ja esim kierrättää käyttää bio juttuja silloi ku mahollist mut tuskin niilläkään mitää väliä on joten ostakaa niitä 2-t crossi vehkeitä ja tykitelkää mettät plelloks sillä ei oo mitää tekemist ympäristö kaa xD (no vähä on) mut mielummin nauttii elämastää ku kitkuttaa ku jku saatan hindu ku sillä ei mitää merkitystä ole 😛