aroma-phone-350.jpg

Kännykkämarkkinoille tarvitaan aina uutta, että voitaisiin erottua joukosta. Sony Ericssonin DoCoMo SO703i -känykkä pitää sisällään perusominaisuudet, GPS-navigaattorin, TV-toiminnon ja musiikkisoittimen. Kännyjen kuoret ovat erivärisiä ja -kuvioisia. Romantic Gold, Exotic, Twilight, Flow ja Gorgeous ovat väritysten nimiä. Ja se erikoisuus on sitten tuoksu. Valittavana on 11 tuoksusta, mm. ”Apple Pie”. Hajuste täytyy uusia kolmen kuukauden välein. Mikäs tässä. Näitä odotellessä Wunderbaum kännykkäkoruksi.

Lähde: inventorspot.com

Edellinen artikkeliSateessa latautuva sateenvarjo vesipistooli
Seuraava artikkeliViikkokysely: Söisitkö geenimuunneltua ruokaa, jos voisit valita?

1 KOMMENTTI

  1. No onhan tuokin keino kerätä rahat pois.. Noita sitten käytetään sonymerkki liikkeessä vaihdattamassa vähän päästä. Enää ei ole puhelimen myynnistä tuleva kertaluontoinen summa ainut voitto mikä saadaan. Loistava keksintö markkinamiehiltä. En olisi itsekään keksinyt..

  2. Taitaapa nuokin puhelimet ensi sijassa tulla paketteina, niin kuin kaikki muutkin 3g puhelimet, joten mitäpä tuo vaikka elisan/ nokian pisteessä käviskin lataamassa tuoksun, se kun lasketaan huolloksi (2 vuoden takuu, 2 vuoden ”vuokra”) eli pitäisi periaatteessa saada pakettiin ilmaisena kaupan päälle, tiedä tuota sitten…

  3. Silmääni pisti eräs toteamus (puhumattakaan kirjoitusvirheestä): ”känykkä pitää sisällään perusominaisuudet, GPS-navigaattorin, TV-toiminnon ja musiikkisoittimen.” Kyllä, musiikkisoitin on perusominaisuus, mutta monellako on puhelin, josta löytyy GPS ja TV?

  4. Varmaan tarkoitettiin, että perusominaisuuksien lisäksi puhelimessa on GPS, TV ja musiikkisoitin 😀 Niin ainakin minä käsitin.

  5. Ei puhelimen kuulut tuoksua. Yleensä keinotekoiset hajusteet eivtä tuoksu hyviltä ja lähinnä ärsyttävät (huonoimmassa tapauksessa myös fyysisesti)

  6. saakohan tähän kuvan naisen kaikki tuoksut jos niin on tällä yksi varma ostaja