Motorola RAZR2 V8 Luxury EditionMotorola RAZR2 V8 Luxury Edition Back

Luksuspuhelimien ystäville tulee myyntiin Motorola RAZR2 V8 Luxury Edition, joka on viimeistelty 18- tai 24-karaatin kullalla. Metallisen näköiset mustat osat ja takakannen käärmeennahkajäljitelmä viimeistelevät puhelimen tyylitietoisia ostajia varten. Tavalliseen RAZR2-malliin verrattuna ominaisuuksia ei ole lisätty, mutta mukana tulee Motorola H680 headset5 -handsfree laite. 18-karaatin kullalla koristeltuna tietenkin. Hintaa ei ole tässä vaiheessa julkaistu, mutta se ei varmaan edes kiinnosta tämän puhelimen asiakkaita.

Lähde: www.motorola.com

Sami Laakkonen on vieraileva bloggaaja, joka ylläpitää omaa kotiteatteri- ja tietokone-aiheista blogiaan osoitteessa tekniikanihmelapsi.com

Edellinen artikkeliHUOM! Suomalaisia verkkopalvelujen tunnuksia julki internetissä
Seuraava artikkeliSähköhammasharja vai auto?

1 KOMMENTTI

 1. moton razr mallien ystävänä toi olisi kyllä ostoslistalla jos vain löytyisi muutamaa nollaa isompi luku pankkitililtä 😉

 2. Olihan siinä D&G mallissakin jotai kultaa tms ja ei sillä ollut hintaa kuin muutama satanen, alle puolituhatta kuitenkin.. Miten tämä eroaa siitä? Paitsi puuttuvien logojen osalta..

 3. Kelpaisi…todellakin kelpaisi. Varsinkin jos ovat korjanneet edellisten Razr:n ongelmat ja rajoitukset.

 4. ”Metallisen näköiset mustat osat ja takakannen käärmeennahkajäljitelmä viimeistelevät puhelimen tyylitietoisia ostajia varten.”

  No, onkohan kultauskin sitten johdon mukaisesti epäaito?
  Eikö olisi parempi käyttää mustaa metallia ja aitoa (käärmeen)nahkaa?

 5. Kaikki kullattu ja kromattu muovi on kovin halvan oloista.. ei tuollaista puhelinta ole tehty käytettäväksi..
  Sopinee parhaiten jollekkin P.Hilttonille kertakäyttö luuriksi..

 6. Hyi hitto kun on mauton. Sopii juuri esim. jenkkiräppäreille, joiden mielestä kaikki mikä on kullattua/kultaa, on jotenkin tyylikästä tai muuten vain hienon näköistä. Ne parat kun on yleensä kasvanut köyhyydessä niin sitten kun hilloa löytyy, tulee tehtyä överit kaiken kanssa.

 7. Mites tota, ootteko saanu ongittua hintaa?
  Aivan mahtavan näköinen.
  Motorola osaa kyllä suunnitella puhelimet, takataskussa jo kaksi Razria.
  Vähä tsemppii peliin Nokia.

  T. Egoisti