bed_case.jpg

Vieraspatjasta on tullut nykypäivän tv-shop-tavaraa. Kaikenlaisia ilmatäytteisiä yms. on esitelty ja näytetään videota, jossa karhukin menee ilmapatjalle nukkumaan. Onhan se kieltämättä käytännöllinen, mutta on mukavaa, että uusia ideoita syntyy myös perinteisiä materiaaleja hyödyntämällä. Karen Babel on suunnitellut tämän neliosaisen sängyn, joka voidaan asettaa päivän ajaksi sisustuselementiksi kirjahyllyn yhteyteen. Patjoista saa pari- tai yhden hengen varavuoteen.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliMatchbox -katalogi vuodelta 1969
Seuraava artikkeliNörttimuodin kuuminta hottia: T-paita langattoman verkon tunnistimella

1 KOMMENTTI

  1. Miksi pitäisi olla tuollaisia tilapäissysteemejä, kun ne eivät kuitenkaan ole yhtä käytännöllisiä tai mukavia kuin oikeat vuoteet. Vieraita varten on vierashuone.

  2. hienoahan se tietty on kun on vanhempien kannssa yökylässä käyneen 5-vuotiaan Niko-pojan kusitahrat oikein seinällä….

  3. ”Miksi pitäisi olla tuollaisia tilapäissysteemejä, kun ne eivät kuitenkaan ole yhtä käytännöllisiä tai mukavia kuin oikeat vuoteet. Vieraita varten on vierashuone.”

    Ehdottomasti joo… 49 neliöstä kannattaakin lohkaista 10 neliötä, ihan vaan siltä varalta että joku tulee joskus käymään. Harvemmalta kuitenkaan jotain omakotitaloa löytyy, varsinkaan nuoremmista ihmisistä.