pistol_mouse.jpg

Tässä hiiressä on ollut Sig Sauer P230 -pistooli esikuvana. G-Mouse Yhdistää aseen ergonomian ja hiiren käytettävyyden. Näin vuosikymmenten käyttäjäkokemukset ja tutkimustulokset yhdistyvät käteväksi paketiksi. Liipasin on hiiren vasen ja kahva oikea nappi.

Itseltäni sekosi tietokone eilen ja meinasi näppäimistö hajota rankassa käsittelyssä. Ei oikein ole mitään muuta mihin purkaa sitä turhautuneisuutta ja agressiota kun kone vaan jumittaa ja töitä pitäisi tehdä. Kenties tämä pistooli-hiiri kuvastaa hyvin tietokoneen käyttökokemuksia. Ei haluaisi käyttää koko kapinetta, mutta pakkohan sitä on, että selviää tässä maailmassa. Ikävä kyllä, tuotteen myynti on lopetettu. Kenties ebay…

Lähde: www.solware.co.uk

Edellinen artikkeliKuinka kosketuksen voi tuntea irrallisen kumikäden kautta
Seuraava artikkeliCarlsberg DraughtMaster: hanaolutta kotona

1 KOMMENTTI

  1. Niinpä, Counter Strikea pelaisi ja ottaisi siinä Glockin aseeksi, niin sitten kyllä on aika samantuntuista se. Onneksi eivät vissiin laittaneet mitään ääniefektejä.

  2. Toi kädessä kun olisi tietokoneella ja kytät tulisi sisään, niin olisit täynnä kuulia ainakin Amerikassa, siellähän on ammuttu poliisien toimesta mm. henkilöitä, joilla on ollut kädessä lompakko.