Sony PRS-505 eKirja ePaperinäytöllä tulossa kauppoihin tässä kuussa

Pitkään lupaavina teknologioina pidetyt eKirjat ja ePaperi tuntuvat olevan niitä innovaatioita, jotka vaan antavat vuosi vuodelta odottaa tulemistaan. Ainakin Sony kuitenkin vielä uskoo yhdistelmän toimivuuteen, sillä yhtiö on tuomassa tässä kuussa markkinoille uuden, PRS-505 tuotenimellä varustetun eKirjalukijansa. Sonyn eKirjalukija perustuu ePaperinäyttöön, jonka kontrasti vastaa jokseenkin tavallista sanomalehtipaperia. ePaperin etuna on myös se, että teknologia ei kärsi muille perinteisille näyttöteknologioille tyypillisestä virkistystaajuudesta, joka pidemmän päälle saattaa alkaa rasittamaan lukijan silmiä.

Sonyn uusi eKirjalukija on tulossa kauppoihin yhdysvalloissa vielä kuluvan kuun aikana 300,- Taalan kappalehintaan. Laite on varustettu SD- ja Memory Stick Duo muistikortinlukijoilla.

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliMuotisuunnittelija Marc Eckon Boba Fett huppari
Seuraava artikkeliFuturistinen Aptera hybridiauto ennakkovarattavissa

1 KOMMENTTI

  1. 300e + muistikortin hinta laitteesta, jolla voi lukea kirjoja ja joka ehkä menee rikki muutamassa vuodessa. tuohon hintaan saa kyllä perinteisiä paperisia pokkareita sen viiden vuoden varastot.
    PDF/ODF/JPG-tuki ja hinnat kovakantisen kirjan tasolle niin puhutaan jo laitteesta jonka voisi ostaa.

  2. Miten näyttötegnologia sitten esim. eroaa tavallisesta LCD-näytöstä? Jos kontrasti on noin hyvä, niin kiinnostaa kyllä.

  3. Kyllä olisi käyttöä. Tosin hinta pitäisi kyllä olla sellainen 1/6 tuosta…