Prinssi Marcus Eberhard Edward von Anhalt, eli kuinka pornokeisarista tuli prinssi

Tällaiselle tavalliselle suomalaiselle pulliaiselle saattaa olla hankalaa ymmärtää, miksi joku olisi valmis maksamaan miljoonia saadakseen prinssin tittelin. Kyseessähän on joka tapauksessa ainoastaan lisänimi, jota kantaja ei tavallisesti ole millään tavalla omien tekojensa kautta ansainnut.

Saksassa prinssien tittelit ovat kuitenkin ilmeisesti kovaa (kauppa)tavaraa. Tästä mainiona esimerkkinä Prinssi Fréderic von Anhalt ja hänen kahdeksan adoptiopoikaansa. Fréderic von Anhalt, joka on itse myös saanut prinssin arvonimensä adoption kautta, on 2000-luvulla adoptoinut halukkaita jalosukuisen arvonimen halaajia suurta, miljoonien eurojen rahallista korvausta vastaan. Adoption kautta maallisesti rikastuneet nousukkaat ovat saaneet käyttöönsä prinssin tittelin.

Kuvassa komeilee yksi adoption kautta jalon nimen saaneista, eli Prinssi Marcus Von Anhalt. Marcus on kerännyt itselleen mittavan omaisuuden pyörittämällä Saksassa laillista bordellibisnestä. Adoptiopoikia ei tunnu myöskään haittaavan, että saksan lain mukaan jalosukuisten arvonimet eivät virallisesti periydy adoption kautta.

Lähteet: hanemicroyalty.wordpress.com

Edellinen artikkeliCyril Mazibukon Muovikasseista tehty liitovarjo
Seuraava artikkeliNokialta Apple iPhone kriittisiä mainoksia