kenwood-thumb.jpg

Vedenkeittimiä on ollut joka kodissa varmaankin jotakuinkin 20 vuotta. Aluksi oli se Phillipsin malli, jossa johto meni keittimestä seinään. Sitten tuli muitakin merkkejä markkinoille ja esiteltiin johdoton malli. Eipä sitten ole sen jälkeen kehitystä tapahtunutkaan. Itse vihreän teen ystävänä tiedän, että yli 80 celsius asteen lämpötila polttaa teelehdet. Porinasta kuuntelen milloin vesi on suunnilleen sopivan kuumaa.

Kenwoodin Response kettle ilmaisee veden läpötilan muuttamalla väriä kyljessään. Haalea vesi ilmaistaan sinisellä värillä, kiehuva punaisella. Keittimessä on myös mahdollisuus kytkeä päälle termostaatti, joka pitää veden 80-asteisena ja kylkivärin näin oranssina. Kuulostaa kätevältä. Jos ottaa vartin päästä lisää vettä, saa sen samantien oikean lämpöisenä.

Lähde: www.kenwoodworld.com

Edellinen artikkeliUSB-Ecostrip kytkee virrat pois oheislaitteista
Seuraava artikkeliLeluauto ja aurinko

1 KOMMENTTI

  1. Minulta löytyy jo kotoa vedenkeitin, missä saa säädettyä mihin asteeseen se veden lämmittää (väliltä 30-95), lisäksi siinäkin on ominaisuus että veden voi pitää siinä itseään miellyttävässä lämpötilassa joten ei mitään uutta taivaan alla.

    Tuo itse väri-juttu vaikuttaa kivalta vaikkakin on täysin turha, jos tämä nykyinen kosahtaa niin kyllä tuollaista keitintä voisi seuraavaksi harkita. 😛

  2. Mutta tuohan on loistava keksintö! Ehkä voi jo lopettaa veden takassa lämmittämisen…