Kekseliäs ”At Last” -mainos Guinnessilta. Ohjaajana Max Gutierrez. Yllyttääköhän tämä juomaan, ja kiellettäisiinkö Suomessa. Mitä luulette?

Edellinen artikkeliRevolveri -hiustenkuivain
Seuraava artikkeliSTrIDER – kolmijalkainen ”hämähäkkirobotti”

1 KOMMENTTI

 1. Miksi tämä kiellettäisiin Suomessa? En usko, että kukaan nyt sentään niin tosissaan tätä mainosta ottaa, että alkaisi juomaan pelkästään mainoksen sisällön perusteella.

 2. Sehän on niin tervaa, ettei normi lager on siideriä tohon verrattuna… Mut kuten Wespakin sanoi, kyllä se pieksee suomalaisen kuran, mitä oluksikin on kutsuttu.

 3. Tulkaa Tampereelle ja kokeilkaa Plevnan oluttarjontaa. Siellä on useampikin pänikkä käymässä tiskin takana! Ja makua löytyy.

 4. Itte pidän tummista oluista enemmän kuin koffin-urea ja coronan kaljoista.
  Velkopopovický Kozel on lähellä sydäntä ja Urtypisches Schwarzbier.

 5. Juu, kotimaiset peruslagerit on aika masentavaa kamaa oikealle oluen ystävälle. Mikäli pidätte maukkaista oluista, kannattaa muuten kokeilla Nokian panimon Keisaria ja Kommodori oluita. Ainakin itse olen jäänyt näihin kahteen mainioon mallasjuomaan koukkuun!

  http://www.nokianpanimo.fi/fi/tuotteet.asp

  Lisäksi kyseisiä oluita juodessa tulee hyvä omatunto, kun samalla tukee kotimaista – lähes olematonta pienpanimokulttuuria!

 6. Loistava mainos. enkä minäkään tajua miten tuo kannustaisi juomaan tai kiellettäisiin. 😮

 7. Kesy mainos ja Guinness on kökköä. Olisi ollut kivempi jos tyttö olisi vahingossa kaatanut syliinsä.

  Suomalaiset oluet ovat ihan ok, monet mollaavat niitä vain tavan vuoksi. Samalla tavalla Venäjällä ihmiset haukkuvat Baltikaa, mutta jostain syystä sitä kuitenkin myydään eniten.

 8. voidaan tietenkin vertailla muodon vuoksi suomalaista ja saksalaista kraanavettä.
  Mielestäni suomalaiset lager oluet kilpailevat aivan hyvin muide lagereiden kanssa samassa sarjassa.
  juon itse paljon oluita ja karhua tai urquellia tulee juotua saunakaljana. ravintoloissa juon vähän kausiluontoisesti vehnäoluita, aleja, stoutteja.
  Toki myös itäeurooppalaiset tummat laagerit ovat joskus mieleen.
  jokatapauksessa kotimainen olut toimii siinä missä mikä tahansa ulkomainenkin, makuja vaan on niin erilaisia.

 9. Loppulausahdus oli muistutti mieleeni erään sikarimainoksen jonka lopussa oli lausahdus ’rolled with love’. Jos joku tietää mistä puhun niin voi kysyä luvan ylläpidolta laittaa linkin.. Mainos kun ei varsinaisesti sovi kovin pienille katselijoille..