fairlight_325×354.jpg

Tässä varmaankin maailman kallein näppäimistö. Aika ovelasti näppäimet vaihtavat kuvaansa. Luulen, että tämä, mitä ilmeisimmin videoleikkaajille ja ääni-ihmisille suunnattu oheislaite, saattaa löytää paikkansa vaikkapa rikkaammanpuoleisen muusikon kotistudiosta.

Edellinen artikkeliWine Wedge, viinipyramidi mihin vaan
Seuraava artikkeliStreetSurfer: fillari, jossa on neljä etupyörää

1 KOMMENTTI

  1. Siisti, mutta veikkaan, ettei tuolla ole mitään maailman parasta tuntumaa kirjoittaa (ainakin näppäimet näyttää siltä). Toisaalta, mitä järkeä kirjoittaa, kun näppäimet vaihtaa niin villisti toimintoaan, että kun yrittäis kirjoittaa jotain, niin tulis tehneeksi jotain aivan muuta sen sijaan. Ja toisaalta, ehkä sillä henkilöllä jolla on varaa ostaa tuo, on myös varaa ostaa toinen näppis kirjoittamista varten.

  2. Jos olisi näppäimistö aseteltu ruudukkomaisesti, niin voisi toimia tetriksen näyttönäkin…

  3. mikäs tuossa sitten niin paljon maksaa?`tuollaisen määrän pikkunäyttöjä saa siis optimukseen tonnilla, ja jos lasketaan liioitellen, että iso näyttö on 500€, sisukset 200€, firmware 200€, ja sitten vielä kaikenlaista parilla tonnilla, niin hinta jää silti alle viiden tonnin…..

  4. Niinpä, tajutonta ylihintaa. Lisäksi laite on ruma, ja videosta ainakin saa kuvan että tuntuma ei ole 28 000 euron arvoinen.

  5. huomaa ihan selvästi että tämä on nimenomaan musiikin tekoon suunnattu härveli.