Kaljakorikiipeilyähän on harrastettu Guinnessin ennätysten kirjaan jo pitkä tovi. Nyt näyttää siltä, että tämäkin laji on popularisoitu, kunhan vain saadaan turvaköydellä varustettu nosturi. Tällä kertaa Saksassa. Video täytyy katsoa YouTubessa.

Edellinen artikkeliSeitsemänvuotias biljardi-pro
Seuraava artikkeliSähkökitara AK-47:stä

1 KOMMENTTI

 1. Hä.. Johan myö joskus seittemän kesää sitten tuota väännettiin kesäleirillä.

 2. Itekkin joskus 10-vuoden iässä tuota harrastin leireillä. 19 koriin pääsin kunnes kepistä jolla niitä annettiin loppui pituus, pääsin lehteenkin siitä hyvästä.
  Youtuben otsikko on muuten ”New sport…”, todellakin uusi urheilulaji, varmaan 20v vanha.
  Ja miksi videon pitää olla kuvattu sakasassa, kun suomessakin tätä harrastetaan yhtä paljon, niin aikuiset kuin lapsetkin.
  ”Nyt näyttää siltä, että tämäkin laji on popularisoitu.” Huh, minusta on näyttänyt tuolta jo viimeiset 5 vuotta.

 3. kukaha hörhö tuon on laittanu tuonne? ihime ettei ite videota oo disabloitu kokonaan.

 4. Maglite, niimpä, mutta tuollaisesta rajoittamisesta on palkintona kohtalaisen surkea katsojamäärä. Neljä päivää ja 500 katsojaa. Niistäkin varmaan kolmasosa hilavitkuttimen kautta. Yleensä videot saavat julkisuutta juuri blogien kautta. Jos ominaisuuden disabloi, ovat ainoat katsomaan eksyneet jotai satunnaisilla hakusanoilla tubea haravoivat nolifet..

 5. Marcor ja kaikki muut! Lähettäkäähän Hilavitkuttimeen linkkejä suomalaisiin videoihin, niin laitetaan.

 6. En oo koskaa kokeillu naruilla, mutta ilman naruja pääsin 9:ään, jolloin loppui korit. Olisin tuossa sairaan hyvä koska olen apina…