Viimeksi kyseltiin Kuinka monta tuntia tarvitset unta vuorokaudessa? Ääniä kertyi ennätykselliset 1170 kpl! Kiitos vastanneille. Selkeyden vuoksi äänijakauma on esitetty kategorioiden mukaan. Selkeä enemmistö (68%) tarvitsee 7-9 tuntia unta vuorokaudessa. Siitä hieman vähemmän ja hieman enemmän unea tarvitsevia on molempia n. 15%. 1% prosentti ei tarvitse unta ollenkaan, mikä on hieman yllättävää!

1% – En yhtään
1% – 1-3
15% – 4-6
68% – 7-9
14% – 10-12
0% – 13-15
1% – Enemmän kuin 15 tuntia

Nyt kun pääministerinkin kola-tottumukset on kerrottu useassa eri mediassa, ja onhan Kola-Ollikin haastanut hänet kolanjuontikisaan, selvitetään teidän juomatottumuksianne. Siis:

{democracy:53}
Edellinen artikkeliFerrarilla suoraan tolppaan
Seuraava artikkeliJapanilainen juoksumatto-kisailu

1 KOMMENTTI

 1. lasketaanko dr pepper colajuomaksi? En puhu siitä kurasta jota saa joka kaupasta nykyään (se on sokeritonta) vaan siitä alkuperäisestä jota saa vielä esim. filmtownista

 2. Viimeksi kun kävin Lidlissä niin ostin 38 litraa sitä niiden Lightiä. 1,19 per kahden litran pullo. Jee! Tohon hintaan ei saa mitään muuta kolajuomaa.

  Alkuperäinen CokeLight oli hyvää, tää nykyinen on juomakelvotonta. Zero jotenkin menee mutta kun on tohon Lidliin tottunut niin se on nykyään parasta.

 3. dr. pepper, vanilla cola (coca-cola) ja cherry cola (coca-cola) listoille mukaan!

 4. Onkohan ”kolanjuntisaan” kirjoittaessa tarkoitettu ”kolanjuontikisaa” vai ”kolajunttikisaa”.

 5. Tulee kokista vähän liikaakin juotua. Tässä viime illan ja tämän aamun aikana on mennyt puolet isosta pullosta. Viikolla menee yleensä 1 iso pullo ja viikonloppuisin 2. Coca-Cola vastasin. Nam.

 6. En usko että kovinkaan moni täällä on kokeillut lidlin light-colaa, omasta mielestäni menee kaikkien muiden colien edelle. En olis kyllä uskonu että LIDLIN cola vois olla hyvää ennenkuin kokeilin.

 7. Pepsi on parasta, se että Coca-Cola olisi parempaa on vain mainoskikka. Pepsi voittaa aina etiketittömien colajuomien välisen makukilpailun, ja siinä on enemmän kofeiinia.

 8. Normi Coca-Cola Light on parasta ja kyllä, tunnistan sen erinomaisesti esim. Pepsistä tai vastaavista. Testattu on…

 9. Coca-Cola light on varsinki nykyään aivan käsittämättömän pahhaa litkua, mutta Coca-Cola on parasta. Open source Cola ois tietenki vielä parempaa, mutta sitä en oo kauppojen hyllyillä nähäny (enkä tuosa listalla). En tiiä oisko se sitte maullisesti parempaa, mutta ainaki muuten 🙂

 10. cola vanilla oli kyl taivaallista mutta ei myydä täällä päin enää :/

 11. Classic-Cola. Maistuu ihan ok kolajuomalta ja on lisäksi ainoan suomalaisen panimon, eli Olvin valmistamaa.

 12. Nyt joku roti tähän hommaan.. Eihän tästä nyt tule yhtään mitään kun MAXi on vasta toisena.. Ette kai oikeasti ryystä jotai cocacola litkua kun voisitte nauttia täyteläisen pepsi maxin makuhermoa hivelevästä herkullisuudesta..

 13. Ai siellä oli Pepperikin. Sehän toki maultaan parasta, mutta en sitä kyllä paljoa enää juo. Siitähän tämä koko addiktio lähtikin alunperin.

 14. ”Missä on Vip solo cola? tuo maailman ehkä karmein juoma?”

  Jaa-a, minä äänestäisin sen kolmanneksi parhaaksi kolajuomaksi ikinä. Heti Coca Colan ja Pepsin jälkeen. Itse äänestykseen laitoin ”muu” hajonnan aikaan saamiseksi.

 15. Suklaa kola titenkin!

  Miksaa lasissa 0.5L suklaasiirappia ja 0.5l kokista

  Maistuu takuuvarmasti paskalta!