gpgles.jpg

Venäläiset taiteilijat Alexei Shulgin ja Aristarkh Chernyshev ovat kehittäneet tämän Super-F: A Real Virtuality System -laitteiston. Kun laitteen lasit asettaa silmilleen, muuttuu maailma mitä kummallisimmaksi. Lasit hyödyntävät samantyylisiä efektejä, mitä Photoshopissa voidaan käyttää kuvankäsittelyssä. On myös efekti, jossa näkymä täyttyy ASCII-merkeistä, ja tämä varmasti innostaa kaikkia Matrix-faneja! Laite sisältää myös lähettimen, joten kuvaa voidaan tarkkailla vaikkapa erillisellä monitorilla. Toivottavasti nämä tulevat pian kaupan hyllylle.

Lähde: blog.scifi.com

Edellinen artikkeliKuvia Kuunpimennyksestä
Seuraava artikkeliRip Roar Creation Station: Greenscreen -teknologia nuorille

1 KOMMENTTI

  1. OMFG!!! Mieletön. Toivon mukaan tulee myyntiin ja hinta pysyis kohtalaisena. Tai ainakin tippus nopeesti 😀

  2. Jos ottaisin happoa ja laittaisin nämä lasit päähän, kumoaisivatko näiden vaikutukset toisensa?

  3. Kuka haluaa katsella tuollaista sohjoa. Eihän noilla saa kuin pään kipeäksi.

  4. Mää voisin kattella. Ihan vaan vaikka sen fiiliksen jälkeen mikä tulis, kun ottaa lasit pois!

  5. Yleltä tuli semmonen dokkari missä yks äijä piti semmosia laseja jotka näytti että maailma on ylösalaisin, toivottoman näköista se touhu oli.

  6. Aku Ankan taskukirjassa Pelle Peloton keksi Roopelle virtuaalilasit jotka muuttivat käyttäjän näkemää todellisuutta. Lasit päähän ja sisustus muuttui lennossa keskiaikaiseksi linnaksi. Autot hevosrattaiksi (nopeita polleja oletettavasti) Rumat asfalttipihat kukkaniityiksi jne. Tuohon ei noilla laseilla vielä päästä, mutta ehkäpä tulevaisuudessa…

  7. Itse olen kuvannut runsaasti kameralla, jossa etsin näyttää kuvan peilikuvana. Nyt n. 30 rullaa kuvanneena on oppinut seuraamaan kohdetta luontevasti. Ihmisen mieli on yllätävän nopeasti mukautuvainen!

  8. Melko ovelaa.. Nyt vain odotellaan että myynti kielletään koska ihmiset toilailevat kaduilla tällaiset päissään..

  9. jaa… mitähän noilla tekis.varmaan näkis et jos joku laite ylikuumenis