suck-uk-smoking-mittens.jpg
Kävin tuossa yökerhossa ensimmäisen kerran sitten ravintoloiden tupakointikiellon voimaantulon jälkeen. Jengi lappasi vähän väliä ulkona kessuttelemassa, meininki oli sisällä kuin hautajaisissa ja kellään ei tuntunut olevan enää hauskaa. No, ehkä asiaan vaikutti myös se, että paikkana oli Hotelli Rantasipi Aulanko ja ilta keskiviikko. Ei välttämättä menomestoista tahi -päivistä kiihkeimpiä. Oli hieman kevyen surrealistinen olo, kun itse asiassa näki eteensä ja vaatteetkin tuoksuivat tutulta sitten aamulla.

Väkisinkin tulee miettineeksi miten tupakoivat pärjäävät ankarassa Suomen talvessa. Porttikongeissa vihmoo, räntä sataa korvaan ja tanssinrytkeestä ja kiemurtelusta läpimärkä paita jäätyy selkään kiinni. Ja aamulla on sitten kankkusta, tauotonta niiskuttelua ja keuhkoputkentulehdusta. Ei kuulosta kivalta.

Onneksi sentään on tarjolla SUCK UK:n Röökirukkaset. Niiden näppärän holkkireiän ansiosta nortti pysyy sormien välissä ilman, että tarvitsee pikkukätösiään sinisiksi kylmätellä. Itse asiassa jokaisen omaa tulevaisuuttaan arvostavan ravintolan tulisi tarjota kessutteleville asiakkailleen Röökirukkaset tupakkatauolle. Eihän sitä kädet jäätikkuina kannata tilata kaljatuopposta, kun sehän suhahtaa sukkana kankeista kätösistä reisille.

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com suosittelee – Puhelimeni.fi
Seuraava artikkeliTakista reppu ja tyyny