Nintendo Wii Fit

Nintendon tuotekehitysosastolla on ilmeisestikin seurattu uutisia Nintendo Wii pelaajista, jota ovat onnistuneet menettämään huomattavia määriä liikakiloja Nintendo Sports pelejä pelailemalla. Nintendolla ollaan nimittäin keksitty suunnitella yksinomaan kunnon kohottamista varten suunniteltu Nintendo Wii Fit lisälaite pelikonsolille. Itse lisälaite on varsin minimalistinen, henkilövaakaa muistuttava Wii Balance Board nimeä kantava levy. Ideana on, että Wii konsoliin liitetyn urheilulevyn kautta pelaaja saa ruudulta palautetta ja opastusta kuntoiluohjelmaansa.

Nintendo Wii Fit toimitetaan paketissa mukaan Wii Balance Board -levy, sekä peli, joka sisältää ohjelmat lihaskunnon kehittämiseen, Joogaamiseen tai tasapainon kehittämisen. Mukana toimitettua levyä on mahdollista käyttää myös tavallisena vaakana ja ohjelmiston avulla on voidaan seurata painoindeksin kehittymistä treeniohjelman myötä.

Nintendo ei vielä E3 messujen yhteydessä pidetyssä tiedotustilanteessa kertonut laitteen kauppoihin saapumisen ajankohdasta tai tämän hinnasta.

Seuraavan jälkeen vielä Nintendo Wii Fit kuntoilutasoa esittelevä mainosvideo

Lähde: www.i4u.com

Edellinen artikkeliVesimelonin makuinen Sigmund Freud tikkari
Seuraava artikkeliViikkokysely: Kuinka suuri oli ensimmäisen tietokoneesi kiintolevy?