Täällä Hilavitkuttimen sivuillakin huomattavan paljon keskustelua herättänyt iphone on eittämättä tyylikäs kapine ja pitää sisällään paljon kiehtovia ominaisuuksia. Yksi asia, mitä kukaan ei ennen tätä kuitenkaan ollut iPhonesta selvittänyt oli, että sekoittuko se?

Nyt tämäkin asia on otettu selville yhdysvaltalaisen Will It Blend verkkosivuston toimesta. Oheinen video kertoo lopputuloksen.

Kiitokset vinkista juttuun Paulille!

Edellinen artikkeliSuunto Lumi – erityisesti naisille suunniteltu rannetietokone
Seuraava artikkeliMacho Man – dig it, dig it!

1 KOMMENTTI

 1. En niinkään arvosta mitään missä on edessä i-kirjain pienellä mutta en ymmärrä mikä saa ihmisen silti tuhoamaan luonnonvaroja kuluttavia tavaroita vain kysyäkseen sekoittuuko se x_x

 2. Heh. Hienosti sekoittui.

  Meniköhän se oikeasti noin lyhyessä ajassa tollaseksi pölyksi?

 3. En olisi kyllä uskonut noin simppelin näköisestä tehosekoittimesta, että sen tehot tai terä olisivat riittäneet tuollaisen jäljen saavuttamiseen… Täytyy hankkia samanlainen!

 4. ”…mutta en ymmärrä mikä saa ihmisen silti tuhoamaan luonnonvaroja kuluttavia tavaroita vain kysyäkseen sekoittuuko se x_x”

  vastaus tulikin tossa Vikitukselta

  ”En olisi kyllä uskonut noin simppelin näköisestä tehosekoittimesta, että sen tehot tai terä olisivat riittäneet tuollaisen jäljen saavuttamiseen… Täytyy hankkia samanlainen!”

  Elikkäs melko hyvää mainosta..

 5. Tuo onkin Blendtecin oma nettisivu-luomus tuo ”will it blend” idea. Tuo on maailman tehokkain tehosekoitin, joka on tietenkin Blendtecin valmistama.

 6. Kyllä se nokialainen menee helpommin pölyksi, tässä on sentään lasia ja alumiinia.

 7. ei vittu kun on tyhmii tyyppei… tuhoo melkeen 1000 euron kännykän (en tiiä et mitä maksaa tämä oli arvaus) vaan sen takia et tietää ”sekoittuuko se”

 8. Ja arvaa kuinka suuren rahamäärän verran ne saa mainostusta tuotteileen tuon yhden iphonen tuhoamisella? Veikkaisin että aika hyvä diili.

 9. Niin, ja nuo puhelimet on kytky puhelimia, ja kahden vuoden kytkyllä tuo maksaa sen 1500 taalaa.

 10. Tuo laitehan on warettajan unelma, kovot vaan sinne kun krp koputtaa ovella 😀

 11. wou!!!!!! tästä kyllä nautin vielä enemmän kun mun kaverin ipodin tuhoamisesta :D:D

 12. Mutta toi oli ainakin toinen puhelin jonka se oli tonne laittanut. Ja meneeköhän vielä takuuseen että tää vähä hajos. En kyllä yhtään tiiä miten se on voinu mennä noin mutta niin se meni.

 13. Kannattaa tubettaa muitakin Will It Blendejä, siellä menee mitä mielenkiintosempaa kamaa tuohon sekottimeen. Wanha mutta hyvä. 🙂

 14. Aika kauan kesti kuva näytössä.. Oli jo kannetkin irronnut pitkän aikaa sitten kun kuva hävisi. Olikohan tuo musta shaiba mikä pölähti siihen yhtäkkiä jotain akun sisältöä..

 15. dfhh: Eikös se räjähtänytkin.. Se musta shaiba mitä lehahti koko kupin täydeltä siinä yhdessä vaiheessa.. Tai ei räjähtänyt, vaan sen sisältö purkautui terän tekemästä reiästä.

 16. Epailijoille: iPhone on hyvinkin toimivan oloinen kun sita taalla Nykissa testailen (okei, tietyt merkit puuttuu(…) ja nappis vaatii hieman totuttelua, mutta muuten hyvinkin toimiva laite.

 17. Ajattelin ekoilla 10 sekunneilla ”hyvin murskautuu”

  sitten kun ne savut tulee ”Jos tuo tippuis mulla, käviskö noin?”

  Ei kyllä ole tuota iphonea ”onneksi”.