Tarina liian ahneesta monnista

Kansasin osavaltiossa sijaitsevan järven rannalla kävelyllä ollut mies teki omituisen havainnon huomatessaan, että järven pinnalla poukkoili kummallisesti koripallo. Tarkasteltuaan tilannetta tarkemmin, mies huomasi, että pallo oli osittain suuren järvimonnin kidassa, joka uuvuksissaan yritti päästä koripallosta eroon huonolla menestyksellä sukeltamalla.

Avulias ohikulkija yritti aluksi poistaa pallon monnin suusta vetämällä, mutta onnistui vapauttamaan monnin piinastaan vasta puhkaisemalla pallon ja repimällä tämän rieppeet pois kalaparan suusta.

Kalajutun tukena on useita kiertosähköpostien mukana maailmalla kiertäneitä kuvia, jotka vahventavat tarinan todeksi.

Edellinen artikkeliVaihdatko uuden iPhonen näihin: Nokia N95, HTC Touch ja 8GB iPod Nano?
Seuraava artikkeliKännykän vyölaukku tekee paluun!

1 KOMMENTTI

  1. Hyi helvata ku tommonen iske jalkaan, eikös nuo jotkut monnit voi painaa jopa 30kg?

  2. ”Monni voi kasvaa usean metrin mittaan, keskipituuden ollessa 1–2 metriä. Suurimmat tunnetut monnit ovat olleet 3 metriä pitkiä ja painaneet 150 kiloa. Monni saattaa elää jopa 30-vuotiaaksi.”
    Just just.

  3. Jostain lueskelin (ei nyt niin asiaan liittyvää) että suomessakin on joskus ollut noita monneja.
    Ois aika huisaa käydä kalastamassa ja saada tuollainen hirveä köntsä saaliiksi, sitä sitten tunkee ämpäriin 😀

  4. Joo suomessa noita on ollut joskus viime vuosisadalla viimeks nähty. Venäjällä oli saatu 5,3 m ja 350 kiloinen monni joskus 1800-luvun lopulla. Ja niiden uskotaan jopa syöneen lapsia viime vuosisadalla.

  5. No huh, pelkäsin pienenä muutenkin sen verran mutapohjaisessa järvessä uimista, että onneksi kukaan ei kertonut tuota lapsiensyöntijuttua silloin!