portable-usb-shredder.jpg

Kinlan myy tätä minikokoista paperisilppuria. Koko sopii A6-kokoisen paperiarkin hienontamiseen. Sähkönsä tämä laite ottaa USB:stä, muuntajasta tai pattereista. 25 cm pitkä ja 350 grammaa painava laite kulkee helposti mukana vaikkapa olkalaukussa. Käyttäjäryhmä varmasti löytyy mm. kiinteistövälittäjistä, kaupparatsuista ja konsulteista, jotka voivat silputa tarpeettomat salaiset paperit ”kentällä”. Hinnasta ei tietoa.

Lähde: www.kinlan.cn

Edellinen artikkeliSormikokoinen tanssimatto
Seuraava artikkeliRuotsissa on löydetty Rauta-ajalta peräisin oleva Mikki Hiiri

1 KOMMENTTI

 1. Vai löytyy tälle käyttäjiä? Ihan ammattilaisista? No niin kai sitten.. Vaikkakin minun mielestäni (vain mielipiteeni, ei mitään dissausta hilavitkutinta tai laitteen valmistajaa kohtaan..) Tuo on korkeintaankin vain hilavitkutin, eikä mikään mullistava ammattilaistuote. Sillä ei ole mitään kunnollista käyttöä, sen teho on usb virransyötöstä johtuen onneton, eikä siihen mahdu kauppakuittia isompaa paperia. Tuohan on yhtä hyödyllinen kuin nylkyttävä usb koira.

 2. No ehkä käytännönpiloihin:
  -Hei, kattokaa, sain todistuksen koulusta.
  -Jaa, näytäs vähän…

 3. Eipä tuo ”kentällä” kovin käyttökelpoinen ole, sillä täytyy sitten olla läppäri mukana, ja kauankos siinä sitten akku kestää.

 4. ”Sähkönsä tämä laite ottaa USB:stä, muuntajasta tai pattereista””

 5. Taas tulee mieleen, minkä ihmeentakia jokainen turhake täytyy nykyjään kytkeä usb-väylään?

 6. Jyrki sanoi,

  Heh.. hyvin sanottu.

  Mitäs vielä on tuloillaa USB:eistä?

  Usb laskuri?
  Usb tuuletin?

  eiku hetkine.. eikös noi ole jo tehty?