Gionee S20 matkapuhelin sisältää NES emulaattorin

Muutama viikko sitten sivujen viikkokyselyssä Nintendo NES valittiin kautta aikojen parhaaksi pelikonsoliksi. Myöskin kiinalainen Gionee -niminen matkapuhelinvalmistaja on tunnistanut tämän klassikkokonsolin tuoman nostalgialisän ja tuonut markkinoille Nintendo NES emulaattorilla varustetun matkapuhelimen. Gionee S20 matkapuhelin sisältää Nintendo emulaattorin ja tavallisten GSM puhelimen ominaisuuksien lisäksi 2,2 tuumaisen kosketusnäytön, 2,0 megapikselin kameran, 128 megatavua sisäistä muistia ja Micro-SD muistikorttipaikan. Pelaajien iloksi puhelimessa on myös AV-out liitäntä, jonka ansiosta esimerkiksi Nintendo-pelejä voi pelata puhelimella myös tavallisen television ruudulta.

Tämänkin tuotteen saatavuudesta ja hinnasta odotellaan vielä tietoja

Lähde: www.slashphone.com

Edellinen artikkeliTakamuksen viilentävä USB-tuuletin tuolin istuimeen
Seuraava artikkeli3D-skanneri webbikamerasta, legoista ja maidosta

1 KOMMENTTI

 1. NES emulaattorin saa lähes jokaiseen puhelimeen joka tukee java tai symbian sovelluksia.

 2. Lähes jokaisessa puhelimessa ei ole ristiohjainta ja a+b nappeja toiselle kädelle.

 3. Veikkaanpa, että työn laadussa on tingitty. Oma mielenkiinto näihin halpatuotantokännyihin kyllä tietysti liittyy….

  Hienoa, jos viitsit puhelimen saatuasi viestitellä vaikkapa tänne, oliko puhelin mistään kotoisin.

 4. Kyllähän NES-emulaattorilla on voinut jo pelailla kauan vaikkapa Nokian S60-puhelimilla, vaikka napit nyt eivät siihen parhaat mahdolliset olekaan.

 5. Ja homman laillisuushan loppuu siinä vaiheessa, kun erehtyy lataamaan jonkun pelinkin tuolle emulaattorille.

 6. Hommahan on täysin laillista, romeja saa ladata mille tahansa alustalle kunhan vain omistaa alkuperäisen version, on laitonta vaan jos ei omista alkuperäistä peliä. Ja muistaakseni NESsin pelejä on laillista ladata vaikkei alk. peräistä omistakkaan. Korjatkaa jos olen väärässä.

 7. Itellä on noin 60 nes-peliä tossa kaapissa ja nes makaa television alapuolella.

  Vois vetää vaihteeks vaikka Battetoadsin läpi uudestaan… 😀

 8. Nythän on kiinan poika repäissyt.. Vissiin ihan ite suunnitelleetkin tuon eikä vain kopioineet jostain.. Kuulostaa hyvältä ihan noin raudan osaltakin. Varsinkin kosketusnäyttö olisi aika kiva. Sen hyödyllisyys tosin riippuu taas siitä minkälaisia sovelluksia tämä tukee.
  Emulaattori ei puhelimessa tosiaankaan uusi keksintö ole, kuten jo mainittukin. Nykypuhelimissa riittää paukkuja pyörittämään jos jonkin näköistä sovellusta. Itselläni on ollut vain GBA emu 3230 aikoina. Ja ihan ekalla S60 puhelimellani pelailin doomia, kylläkin ihan erillisenä sovelluksena eikä emulla. Suosio riippuukin nyt siitä, että kuinka hyvin emulaattori toteutetaan. Kun laitekin on suunniteltu nappeja myöten emulaattoria pyörittämään, on sillä hyvät mahdollisuudet menestyä.
  Ja mikäs on vikana kun teitä kaikkia epäilyttää kiinalainen laatu? Tekeehän ne huippuhyviä HIFI ja HighEnd vahvistimia ja soittimia. Ainakin omien kuuntelujeni mukaan ovat äänenlaadultaan vähintään tuplasti kalliipien merkkisoitinten tasolla. Voisi jopa sanoa että ainakin eräät kiinalaiset tuotteet ovat Hyviä JA Halpoja samaan aikaan.

 9. Kyllä vaan. Jaksaako noita nintendon pelejä muka oikeasti joku vielä pelata?

 10. Nuo hongkong toyn myymät puhelimet ovat todellakin ällistyttävän edullisia 😐 Onko kellään koskaan ollut mitään tuollaista kiinalaista halpapuhelinta? Miten on laatuvaikutelman suhteen? Natiseeko kuinka pahasti kuoret? Kestääkö käytössä edes vuotta? Entä akku?
  Rupesin nimittäin jo harkitsemaan tuommoisen hankintaa kun ovat niin halpoja..
  Mutta onnistuuko niiden hankinta mistään muualta kuin ebaysta? Se kun vaatii paypal tunnuksen jota minulla taas ei ole. Enkä ole varma edes että saisinko sellaisen kun ei ole luottokorttia..

 11. Itseä kovasti kiinostaa tuo 5 megapikselin kameralla varustettu vehje. Kun nykyinen kahden megan kamera riittää juuri ja juuri. Akun kestohan tuossa on kysymysmerkki kuvanlaadun lisäksi. Kahdella akulla varustettuna sun muilla, paketti houkuttelee todella paljon. Nyt kun jostain löytäisi OIKEAN arvostelun edes yhdestä tuolla myynnissä olevasta puhelimesta. Löytyy vaan valitusta kiinalaadusta jnejne. Ei mitään konkreettista.

  Laittakaa linkkiä jos löytyy tai on kokemusta. Kiitos.

 12. Itselläni on HonkongToyltä tilattu kakkosluuri. Kamera on kohtuullisen kuraa, tosin ei yhtään huonompi kuin 2mpix Samsung Ultran kamera. Softa toimii kivasti peruskäytössä ja musiikkisoitin on ok.Kuorien yms laatu ei ole kovin korkea, mutta hyvää perustasoa kuitenkin.

 13. Nythän on tullut vastaava peli mutta SNES-emulaattorilla. Yay. Missä viipyy Sega tai PS1 emupuhelimet…

 14. TImo: minkä puhelimen sieltä tilasit? Meinaa että et kerro onko kyseisessä puhelimessa vastaavasti myös 2mp kamera, eli vastaa kuitenkin saman tasoista vekotinta? Mites akun kesto?

 15. N-Gagehan on juuri sopiva emulaattori-kännykkä. siinä toimii kaikenlaiset emulaattorit, siinä on ristiohjain ja toiselle kädelle 5 ja 7 nappulat, jotka ovat muita nappuloita vähän ulompana