Maailman nuorin ammattilaistietokonepelaaja on yhdeksänvuotias

Yhdysvalloista New Yorkin osavaltiossa asustelee poika nimeltään Victor M. De Leon III on kiistatta oman alansa ihmelapsi. Jo viisi vuotta peliturnauksissa kiertänyt poika, joka tunnetaan paremmin pelaajapiireissä nimellä Lil’ Poison on uransa aikana voittanut jo tuhansia dollareita palkintorahaa. Tällä hetkellä yhdeksänvuotiasta pelaajapoikaa pidetäänkin maailman nuorimpana ammattilaispelaajana.

Konsolipelaamisen Victor on aloittanut kaksivuotiaana, jolloin poika alkoi kiinnostua isänsä peliharrastuksesta. XBox pelikonsolin Halo peliin erikoistunut poika on erikoisesta kyvystään huolimatta tavallinen kolmasluokkalainen, joka harrastaa pelaamisen ohella viulun soittoa, uimista ja polkupyöräilyä. XBoxilla pelaamiseen Victor käyttää tavallisesti ainoastaan kaksi tuntia päivässä, mikä ei sinällään kuulosta edes kovin pahalta. Päivittäin treenaamiseen käytettyä aikamäärää tulee toki kasvattaa kisojen alla.

Edellinen artikkeliSkoda Capri 205 puurenkailla
Seuraava artikkeliKuinka Criss Angel tekee temppujansa