clipboard17.jpg

Smart Lid Systems on kehittänyt tämän erikoislaatuisen kahvimukin kannen, joka ilmoittaa värillään, onko kahvi sopivan lämpöistä juotavaksi. Kuvassa havainnollistetaan, kuinka kansi on juuri asetettu kuumaa juomaa sisältävään mukiin. Aluksi se on ruskea, mutta kuuma höyry saa sen vaihtamaan värinsä punaiseksi. Siis kun kansi on punainen, voi polttaa kielensä. Lisäksi ruskeaksi jäänyt alareuna tarkoittaa sitä, että kansi on kunnolla suljettu.

Muistanette vielä tapauksen, jossa nainen kaatoi epähuomiossa McDonaldsin kahvin syliinsä ja sai korvaukseksi $640000 (wikipedia). Tämä varmaankin estää tällaisten korvausten vaatimukset. Onko tämä nyt sitten hyödyllinen keksintö. Tiedä häntä. Eipähän ainakaan polta sitten kieltänsä vahingossakaan.

Lähde: http://www.smartlidsystems.com

Edellinen artikkeliVideopelien historia 1972-2007 -montaasi
Seuraava artikkeliCanonilta 50 megapikselin CMOS-kenno

1 KOMMENTTI

  1. mielestäni tuo keksintö on melko käytännöllinen jenkkien suosiman styroksin kaltaisesta materiaalista tehdyn kertakäyttö mukin kanssa, syystä että tuon mukin lämmön eristyskyky on aivan käsittämättömän hyvä. mukia pidellessä kädessään on mahdotonta sanoa onko sisältä +40 vaiko +90 asteista.

    meillä suomessa ei tälläisiä mukeja käytetä joten me tuskin tälläisellä kannellakaan teemme mitään.

  2. On kyllä aika paskamaista joutua maksamaan siitä, että joku kaataa kahvit omaan syliinsä… 😀

  3. Olin New Yorkin Dunkin donutsissa ja siellä oli sellasia lyhyitä pillejä joilla sekoitettiin juomaa.Imasin sitten teetä siitä pillistä ja poltin kieleni!Voisin olla siis miljonääri jos olisin tajunu haastaa ne oikeuteen!

  4. amerikassakin varas voi nostaa syytteen jos vähän kin joku kiusaa