Hintavihje: Langaton ip- ja lankapuhelin yhdistelmä hintaan 27 Euroa

Mikäli etsiskelet uutta Skype/ip-puhelinta, niin tässä saattaisi olla mainio tarjous harkittavaksi. Elloksesta nimittäin näyttäisi löytyvän Topcom BUTLER 4012 mallinen Langaton ip-puhelin varsin edulliseen 27,- Euron hintaan. Puhelin tukee Skypen ja SIP-pohjaisten puhelinpalvelujen lisäksi myös tavallisia lankapuheluita. Laitteeseen tulevat lanka- ja ip-puhelut voidaan myös mm. erottaa erilaisella soittoäänellä.

Linkki tarjoukseen Elloksen kotisivuilla

Tuotteen kotisivut löytyvät osoitteesta topcom.siptune.fi. Ainakin yksi laitetesti tuotteesta löytyy täältä. Fiksun oloinen kokonaisuus vaikuttaisi kuitenkin olevan, varsinkin tuohon hintaan.

Edellinen artikkeli99 miljoonan Dollarin arvoinen timanteista ja platinasta valmistettu pääkallo
Seuraava artikkeliLightning Motorsin sähkökäyttöinen katupyörä

1 KOMMENTTI

 1. Miten tuo on ip-puhelin, kun vaatii tietokoneen väliin sehän on vain usb-luuri.. itseä kiinostaisi enemmän sellanen minkä saisi
  suoraan verkkopiuhaan kiinni..

 2. Aika törkeää piilomainontaa kyllä.. Onneksi on tämä tradedoubleri blocklistissä niin huomaa tämmöisetkin aina…

  Vaihtakaa nyt äkkiä tuo ”Hintavihje:” muotoon ”Mainos:”.

 3. Pakkohan tämäkin palvelu on jollakin rahoittaa. Vituttaa tuollaiset idiootit, jotka luulevat että sivujen ylläpito on täysin ilmaista. Ja että joku vain hyvää hyvyyttään viitsisi tappiolla väsätä joka päivä juttua käyttäjien iloksi.

 4. Tuntuisi olevan hinta/ulkonäkö-suhde hyvinkin plussalla. Sääli vaan että harvat enää lankapuhelinta käyttävät tai skypeä niin paljon että tuosta olisi jotain konkreettista hyötyä. Vielä ainakaan.

 5. wE: Kuka on väittänyt sivujen ylläpitoa ilmaiseksi? Mainoksiahan täällä näkyy siinä missä muuallakin, eikä siinä mielestäni ole mitään väärää. Siinä sen sijaan on, että sisältö ja tällainen ”sponsoroitu sisältö” salakavalasti sekoitetaan keskenään…

 6. Hyvä juttu,olipa mainos tai ei olen etsinyt just tota edullista puhelinta,nyt tutkin ja mahd tilaan.
  Mitä piilomainontaa,selkeätä mainontaa ja sillä selvä,sitäkin tarvitaan!

 7. Tämä on tietysti aivvan erinomainen asia, johon sinun täytyy päästä osalliseksi.
  Koe suomalaisia naisia enemmän, kuin olisit arvannutkaan. Voit piristää päivääѕi esimerkiksi lähtemällä deitille taai heittäytymällä villiin јa uuteen suhteeseen.