USB-minijääkaappi yhdelle juomatölkille

Tässä jälleen yksi ihmeellinen Kiinalaisen insinöörityön tuotos. Tällä kertaa valmiiksi tuotteeksi on päätynyt USB-liittimen kautta energiansa saava yhden juomatölkin kokoinen jääkaappi. Kaapissa pysyy kätevästi yksi limutölkki kylmänä, eikä tarvitse erikseen lähteä keittiöstä hakemaan juomaa janon yllättäessä.

Tuotesivuilla ei valitettavasti kerrota, mihin energialuokkaan kaappi kuuluu. Hintaa kaapilla sen sijaan on 33,- Taalaa.

Lähde: usb.brando.com.hk

Edellinen artikkeliParrot party kannettavat kaiuttimet bluetooth sirulla
Seuraava artikkeli”väärin päin” toimiva pihasuihku

1 KOMMENTTI

 1. Ei mitään limutölkkejä… Kurko lokerotölkki suoraan vaan tuonne kylmään ja sitten kun ottaa sen sieltä juotavaksi, niin seuraava kylmenemään. 😉

 2. Haa, tämähän on Suomen olosuhteissa elävälle nörttisihmiselle oiva lisälaite. Energiankulutustakaan ei tarvitse murehtia, suurimman osan vuodesta on kuitenkin sähkölämmitys päällä ja virrankulutuksen kannalta on aivan sama lämmittääkö patteri vai minijääkaappi.

 3. Kassu:
  Muuallla kuin suomessa, eli juuri siellä missä tämä on kehitetty, tölkkilimut ovat käsittämättömän suosittuja verrattuna pulloihin. Esim jenkeissä saa melkein etsiä paikkaa mistä saisi limua pikkupulloissa. Automaatitkin syytävät pelkkiä tölkkejä.
  Mutta mikäpäs siinä. Kyllä sitä tölkistäkin juo. Kokis muuten maksaa jenkkilässä 30senttiä tölkki..

 4. Tällasen haluun 🙂 Ja täälläpäin (Rovaniemellä) ei ole ongelmaa tölkkien hintojen takia, sillä tästä on vain 140km Haaparannalle josta saa lavallisen kolatölkkei 8e 🙂 Sitä kuites tulee kannettua kun porukka hakee nuuskaa sieltä.

 5. Taitaa käyttää peltier elementtiä jäädytykseen? Eli siis sähköä kuluu…

 6. Ihan ok keksintö. Käyttää peltieriä jäähdytykseen. Ei kuitenkaan hirveän tehokas sillä maksimi virransaanti on vain 5v ja 500ma.

 7. Siis eikös ole joku standardi kuinka paljon virtaa USB väylästä edes saa ulos? Joten sitä enempää kapine tuskin voi virtaa viedä?

 8. tuosta ruottin puolelta haaparannalta saa lavan aika halvalla ja laskettin että yhelle tölkille jää hintaa 33 senttiä..

 9. no mä haluisin ainaki sellase mijääkaapin ku tollase mut ois toiki iha siisti:D

 10. siisti ja katevä vehje ku mul on just saman lainen jääkaappitoimii hyvin ja TOSI MAHTAVA 😀