450_slide1.jpg

Intel on rahoittanut tämän erittäin, 1,8cm ohuen Metro-nimisen läppärin prototyypin kehitystyön. Työssä on ollut mukana Intelin omat insinöörit sekä Ziba Designin osaajat. Ideana on ollut kehittää uudenlainen kannettava täyttämään teknisesti ajantasalla olevien tyylikkäiden, tehokkaampien ja kalliimpien mallien kasvavaa kysyntää.

Tietokoneen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yksilöllisyyteen ja tyylikkyyteen. Metallinen, shampanjavärinen, kultakoristeinen laite voidaan kytkeä suoraan hihnaan ja heittää olalle. Lisäksi siihen voidaan kiinnittää erityinen magneetilla tarraava nahkapäällyste. Ulkoasussa erityisesti naisostajat on huomioitu. Lisäksi tämä kevyt paketti painaa vain hieman yli kilon.

Markkinoille tuleminen on erittäin todennäköistä ja PC-markkinoita seuraavat ihmiset arvelevat tämän saapumista kaupan hyllyille jo tänä vuonna.

Lähde: http://www.businessweek.com

Edellinen artikkeliTähtien sota -aiheisia legorakennelmia
Seuraava artikkeliHuuliaan liikutteleva kännykkä-kaiutin

1 KOMMENTTI

  1. Joku ”tuntematon” valmistaja pistää ton konseptin massatuotantoon tän vuoden lopussa.

  2. Mitähän tulee maksamaan ja kuinka tehokas tulee olemaan? Ei varmaankaan mitään teholäppäriä ainakaan tuosta tule.

  3. Ai vaan juuri toisin. Tässä tähdätään kasvavaan $2000 ja sen ylittävään hintamarginaaliin. Tarkoituksena on ollut koota kaikin puolin ajantassalla oleva tyylikäs tehopaketti. Joka lisäksi ei vanhenisi aivan heti. Erityisenä kohderyhmänä on mm. naiset, jotka uusien tutkimusten mukaan vaikuttavat kasvavissa määrin pc-hankintoihin.

  4. Kyseinen prototyyppi on vielä tehty periaatteella ”Rahastahan tämä ei ole kiinni.” Tuotantomalli ei tule olemaan täysin vastaavanlainen.

  5. Kuinkahan kestävä moinen läppäri oikein on?
    Kaveri istui epähuomiossa jokunen aikasitten mun Fujitsusiimenssin päälle (3v vanha malli) eikä sille käynyt kuinkaan (luojan kiitos).

  6. Maailman ohuin läppäri… hmmmm, ei kyllä lähelläkään, toi on 0,7 tuumaa ja pöydällä majaileva Sony vaio x on 0,55 tuumaa eikä edes kevyin intel 1,02 kg vs. vaio 765g