matchbox_lighter.jpg

Oletteko koskaan huomanneet, kuinka jotkin erilaiset esineet sopivat kokonsa puolesta yhteen? Tässä yksi malliesimerkki tapauksesta. Luultavasti jossain baari-illan pitkästyttävämmässä vaiheessa on tehty huomio colt-sytkärin ja tulitikkurasian kokojen yhteensopivuudesta. Kenties valmistajat ruokkivat tarkoituksella kokoihin liittyviä mielleyhtymiä.

Kokoomisohjeet ovat yksinkertaiset: 1. tyhjennä tulitikkurasia, 2. avaa rasian sisäosan toinen pääty, 3. taivuta päädyn siivekkeet sisäänpäin, 4. aseta sytytin tulitikkurasian sisäosaan, 5. kokoa rasia, 6. tulitikkurasia-sytytin on valmis käytettäväksi.

Edellinen artikkeliHuuliaan liikutteleva kännykkä-kaiutin
Seuraava artikkeliGlowFur tarjoaa LED-valoin varustettuja turkiksia

1 KOMMENTTI

  1. Tästähän on ollut juttua, että ei ole sattumaa tuo Coltin ja tulitikkurasian yhteinen koko luokka. Mieli yhdistää kummasti tälläisiakin asioita yhteen, joten isot pamput päättivät, että tulitikkuaskin koko sopii hyvin myös Coltille.

  2. Nonni. Oishan se pitäny arvata, että joku konsultti on tänkin asian tutkinut tuotekehittelyn kognitiivisessa vaiheessa.

  3. yksi lyhyt laita laatikosta v..uun, laatikko askiin takaisin ja sytkäri sisään avoimesta laidasta. Ei voi olla niin vaikeaa…

  4. Mutta jos sytkäri lakkaa toimimasta, olisi hyvä olla vielä jonkinlainen säilytyslokero noille tulitikuille. Turhaan niitä heittää hukkaan ;>