Muistanette vielä artikkelin, jossa kerrottiin seuraavaa: Sonylta 16,7M värin taipuva OLED-näyttö. Nyt tuosta näytön prototyypistä on video. Lyhyt kertaus: Näytön ominaisuuksiin kuuluu taipuvuus, 16,7 miljoonaa väriä, 2,5 tuuman koko, 120×160 resoluutio, 0,3mm paksuus ja 1,5 gramman paino. Jos joku osaa japania, niin kertokaapa, mitä videossa puhutaan.

Edellinen artikkeliTransformers elokuva tulee olemaan tietokoneella toteutettujen erikoisefektien juhlaa
Seuraava artikkeliTähtien sota -aiheisia legorakennelmia

1 KOMMENTTI

  1. Ahaa. No tässä nyt sitten muistutukseksi niille, jotka missasivat. Itse mukaanlukien. Aika uskomaton juttu kuitenkin.

  2. pinta materiaalia pitänee vielä kehitellä.. Näytti olevan aika pahasti heijasteleva(ainakin videossa yhdessä kohdassa näytön kuva katosi kokonaan heijastuksen alle) mutta erittäin innolla odotellaan sovelluksia joissa tällaiset näytöt ovat käytössä =)

  3. wehee tuolla vaan (mutta esim 42″) vetää ympyrän sohvan ympärille ja pelaa jotain fps pelii 😀

  4. Onko kellään mitään ideaa, missä tällaista voisi käyttää. Vai arveletteko, että tämän ympärille syntyy uuttaa teknologiaa?

  5. Säästäähän tuo tilaakin aika lailla, voisi kiinnittää kattoon valkokangas tyyliin 🙂 Sitten kun leffa pyörii niin vetää sen alas sieltä, toisaalta tuo reso tulee vastaan. Mutta odottakaapa 10v.

  6. voisi kuvitella sovellettavan kaikennäköisissä kannettavissa laitteissa. Esim tunkea/taitella sisään pieneen kännykkään jolloin yhdistyisi vihdoin ja viimein kaksi haluamaani ominaisuutta puhelimelta: pieni koko mutta suuri näyttö 😉

  7. ..ja vielä tuli mieleen että luulisi mainostajia kiinnostavan..tuollahan saisi elävyyttä mainontaan, mutta ei tarttisi rajata käyttökohteita aina tasaisiin pintoihin/seinille flätti-tv:n tapaan. Ja ehkäpä tuosta saadaan näyttöjä esim kankaisiin/vaatteisiin, veikkaan että siitä tulee iso hitti kun saadaan animaatioita klubbaajien t-paitoihin!

  8. Joskus oli juttua tuollaisesta sovelluksesta(Mustavalkoinen vielä silloin) E-lehtenä. onhan näitä Tabletin näköisiä E-lehtiä jo ainakin Ranskassa, mutta tuossa on juuri se etu että sen voi vaikka kääriä taskuun ja ottaa mukaan bussiin/töihin kätevästi.