7275_16050752436.jpg

Belkin on kehittänyt elämää helpottavan laitteen. Laite, jossa on viisi USB-porttia kytketään langattomaan reitittimeen. Tietokoneelle USB-laitteet näkyvät kuin ne olisivat kytketty suoraan tietokoneen portteihin, Näin laitteet voivat olla yhteydessä vain yhteen tietokoneeseen. Nopeus ei riitä mm. HD-videokameroille, mutta mm. tulostin, skanneri tai kovalevy sopii. Sitten vaan läppäri sohvalle syliin ja oheislaitteet reitittimen luokse vaikka eteiseen yhteen pinoon. Belkin lupaa kolmen minuutin asennuksen. Mutta tiedä häntä.

Tulossa markkinoille pian, hinta $129,99.

Lähde: http://www.belkin.com

Edellinen artikkeliInteraktiivinen LED-valaistu pöytä
Seuraava artikkeliTransformers elokuva tulee olemaan tietokoneella toteutettujen erikoisefektien juhlaa

1 KOMMENTTI

  1. Tilaa säästävä ratkaisu, kun ei tarvitse olla kaikkia laitteita itse koneessa/kannettavassa kiinni. 🙂

  2. Itseasiassa mulle toi ois mahtava… noita vaan tarvis enemmän ku yks ja hinta on korkee… on meinaan tos näytön ja koneen välis kilometrin pino ulkosii kovoi

  3. Voisin mainita Applen Airport Extremen (vaikei aivan sama laite ole). Se käyttää nopeampaa 802.11n standardia ja siinä on kovalevy sisällä. Lisäksi sillä voi jatkaa ja vahvistaa langatonta verkkoa. Mainio peli! Asennuskin vei sen minuutin verran.

    http://www.apple.com/fi/airportextreme/

  4. Eipä nuo tavallisetkaan DV kamerat tuon kautta toimi… Video tarvitsee aina tuon FireWiren… Vain stillkuvat saa ladattua USBin kautta

  5. Ihan näppärä laite. Tuollekin keksii heti kymmenen käyttökohdetta, nimenomaan langattomaan työskentelyyn. On hankalaa puhua ”kannettavasta” tietokoneesta, kun siitä riippuu iso vyyhti lisälaitteita ja johtoja. Kanna sitä sitten. Langattomalla USB vermeellä kaiken ylimääräisen voisi pitää pöydällä ja vain läppäri syliin. Jes,.