1.jpg

Näköjään nyt on trendi rakentaa tietokone vaikka mihin koteloon. Tätä konetta koottiin gerbiilihäkkiin yli 40 tuntia. Häkkiä on kustomoitu ja siihen on lisätty osia, jotta kaikki tietokoneen tilpehöörit saataisiin paikalleen. Aika veikeän näköinen.

Ilmeisesti tässä häkissä ei kuitenkaan ole tarkoitus pitää gerbiiliä samaan aikaan tietokoneen komponenttien kanssa. Lisää kuvia ja tarkat speksit löytyy osoitteesta: http://www.techpowerup.com. Pistäkääpä paremmaksi!

Edellinen artikkeliKirjahyllytapetti
Seuraava artikkeliSuunnitelma: pilvenpiirtäjä tuottaa tarvitsemansa sähkön

1 KOMMENTTI

  1. Epäreilua. Itse asun vuokralla mutta gerbiililläkin on oma sauna led-valoilla varustettuna.

  2. Tietokoneen osat nyt voi tunkea melkeinpä mihin tahansa, eikä tuo gerbiilihäkki-joulukuusi ole läheskään omaperäisin ratkaisu. On noita konevirityksiä nähty aina matkalaukuista roskapönttöihin. Jopa viskipullon sisään on komponentit ahdettu.

  3. Niin. No kaipa sen voi tyrkätä vaikka maitotölkkiin. Varmaan tämä erikoisiin paikkoihin koneen rakentaminen yhdistää luovuuden ja insinööritaidot, jotka tasapainottavat toisiaan. Tässä gerbiilihäkissä nuo valot ovat kyllä aika omaperäisiä!

  4. nyt ku se gerbiili pyörittäis sitä karusellia ja siinä olis generaattori kytketty niin sais virran koneeseen kans.

  5. Muuten iha jees, mutta tuo ei kylläkään ole millään muotoa _gerbiilin_ häkki.. 😐