Vielä vuosia ennen Ritari Ässää tai Baywatchia oli Starcrash niminen sci-fi elokuva. Oheisella videolla on pätkä kyseisestä leffasta, jolla tunnettu kikkarapää taistelee lasermiekan kanssa hieman tökerösti animoitua tappajarobottia vastaan.

Onko joku nähnyt kyseistä leffaa? Ainakin videon perusteella vaikuttaa ihan kulttikamalta!

Edellinen artikkeliTuulienergialla toimiva katulamppu
Seuraava artikkeli10.000 Punnan kolikolla toteutettu kaatuva domino

1 KOMMENTTI

 1. Tuo ”tökerösti animoitu tappajarobotti” saattaa olla animoitu iki-ihanalla stop-motion -tekniikalla, joka on parhaimmillaan rutosti tunnelmallisempaa kuin kumipalloilta näyttävät kökösti renderoidut tietokoneanimaatiot. Vaikka se saattaa olla jollekin järkytys, joskus oli aika jolloin erikoistehosteita ei tehty tietokoneella.

 2. Niin,

  ennen oli paremmin. silloin oli piirretytkin vielä oikeesti piirrettyjä eikä mitään tietokoneella animoitua japanialaista suursarjatuotantoa.

  Tai entäs Godzilla sitten? Ennen oli hirmuliskotkin paperimassaa ja piippurasseja ja nykivää animaatiota. Nykyään hämähäkkimieskään ei kiipeä leffassa itse seinälle. Ja KingKong. Ja Kekkonen. Senkin voisi nykyään animoida uutislähetyksiä varten. Tai toivottavasti ei sentään.

 3. Juu, onhan se harmi, että esimerkiksi uudet Tähtien Sota elokuvat näyttivät enemmän tietokonepeleiltä, kuin näytellyiltä elokuvilta.

  Tökeröllä tarkoitin tuossa kuitenkin sitä, että olenpa nähnyt paremminkin tehtyjä stop-motion animaatioita.

  Sympaattista jälkeä kyllä. Kunnon camp-meininkiä!

 4. No nyt selvisi kikkarapään salaisuus, hän onkin jedi ja hurmaa kaikki käyttäen Jedi Mind Trickiä 😀