Videossa 2,2 miljoonan voltin salama sulattaa muotonsa pleksiin. Jälkeä kutsutaan Lichtenbergin kuvioksi. Tällä voisi tuottaa aika mielenkiintoisia taideteoksia tai vaikka jonkinlaisia lampunvarjosimia. Jälleen luonto myös näyttää kauneutensa ja entropiansa tämän fraktaalikuvion muodossa.

Edellinen artikkeliWii-ohjaimella kontrolloitava robottikäsi
Seuraava artikkeliYoda klubbailee

1 KOMMENTTI

  1. Tuo on kyllä nätti systeemi. Ilmeisesti ikään kuin simuloivat tuon salaman vai odottivatko aidosti salamaa ja olivat vieressä kun se iski. 😀

  2. tahtoo tuollasen salamagenerattorin omiin ikkunoihin,,vaikkei ne pleksiä ookkaan 🙂

  3. Tuollainen pleksilevy varataan ampumalla siihen elektroneja, jolloin se salama on ikäänkuin siellä levyssä sisällä jo valmiiksi. Sitten kun siihen nasauttaa naulalla ja vasaralla, niin se varaus purkautuu naulan kautta ulos ja johtoa pitkin ilmeisesti maahan.

  4. Kymppitonnilla jää vielä paljon näkemättä, 24 000 jo näkee mitä tapahtui..