Aito ja toimiva antigravitaatiolaite tiputtaisi varmasti ainakin liikenteen energiankulutuksen kertaheitolla murto-osaan nykyisestä. Valitettavasti kyseisen kaltaiset laitteet ovat tähän asti kuuluneet ainoastaan sci-fi elokuvien ja kirjallisuuden maailmaan.

Youtube videopalveluun on nyt kuitenkin ilmestynyt video, jolla esitetään erään rakentelijan itsensä toteuttamaa ”antigravitaatiolaitetta”. Laitteen rakentamiseen tarvitaan ainoastaan tyhjä alumiininen juomatölkki, neljä AA-paristoa, CD-levy, kuparinen yhden sentin kolikko, pelikortti, teippiä sekä Nokian matkapuhelin.

En tiedä kyllä onko tuossa mitään järkeä, mutta jos jollakin on uskoa ja kärsivällisyyttä toteuttaa koe, olen kyllä äärimmäisen kiinnostunut lopputuloksesta!

Ainakin Youtube palvelusta löytyy vastaus videoon, jolla väitetään myös kokeen toistamisen onnistuneen.

Edellinen artikkeliHedelmäautomaatti kotiin
Seuraava artikkeliEZdrive Yego – USB-muisti kaksi porttisella USB-hubilla